Ce spun medicii care au colaborat cu noi
și părinții care au ales Stem Cells Bank

Pentru că ştim cât de important este ca părinţii să fie bine informaţi atunci când iau o decizie referitoare la viitorul copilului lor, am creat această secţiune specială dedicată testimonialelor. Aici vei descoperi atât opinii specializate din partea medicilor, cât şi câteva experienţe ale părinţilor care au ales deja biotehnologia de ultimă generaţie Stem Cells Bank.

Știm că nimic nu e mai important pentru o mămică decât sănătatea copilului ei.

Băiețelul Susanei suferă de diabet.

Prin recoltarea celulelor stem la nașterea surorii lui, acum și el are o șansă la o viață normală, datorită compatibilității celulelor stem între membrii familiei.

În video Susana ne spune ce simte o mămică atunci când copilul ei e bolnav și cum poți proteja viitorul copilului tău prin recoltarea celulelor stem cu Stem Cells Bank și MedLife.

Play Video

STEM CELLS BANK

PĂRINŢII DESPRE STEM CELLS BANK

Fam. Popescu
(Maternitatea Bega, Timisoara)

Am fost foarte bucuroşi când am aflat că vom primi acest cadou. Am povestit tuturor prietenilor şi cunoscuţilor despre acest dar minunat la care nu ne aşteptam.

Ştiam foarte bine ce înseamnă recoltarea de celule stem şi ce beneficii are. Am amânat luarea unei decizii privind recoltarea celulelor stem şi în final naşterea ne-a luat pe nepregătite. A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Vlad
(Clinica President, Timişoara)

La început am fost surprinşi de veste, apoi ne-am bucurat enorm. Această recoltare de celule stem ne dă un sentiment de linişte, este ca o asigurare pentru noi. Faptul că sunt stocate în Timişoara ne oferă o încredere şi mai mare, nu doar pentru că sunt aproape, ci şi pentru faptul că în bancă lucrează timişoreni. Ne-am gândit la recoltare şi înainte de naştere, am tatonat subiectul, dar pe baza experienţei anumitor prieteni care nu au stocat celule stem pentru copiii lor şi pentru faptul că noi credeam că este mai mult o chestiune de viitor decât de prezent, nu am achiziţionat kit-ul de recoltare. Suntem fericiţi pentru acest cadou pentru că ştim acum cât de mult valorează sănătatea copilului nostru!

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Azuga
(Spitalul Athena, Timişoara)

Cu două zile înainte de naştere a apărut întrebarea-şoc din partea soţului
cu privire la prelevarea celulelor stem. Abia atunci am realizat că, în tumultul evenimentelor, nici măcar nu am avut timp să stăm de vorbă
şi să ne consultăm cu privire la acest subiect. Am considerat atunci că timpul nu ne mai permite şi am căzut de comun acord să nu prelevăm. În sufletul nostru ne-am fi dorit acest lucru, ştiam cât este de important. În plus, şi primului copil îi prelevasem celule stem. Surpriza mare a fost atunci când doctorul ne-a anunţat că ni se oferă un kit de recoltare gratuit de către Stem Cells Bank. Surpriză e puţin spus. A însemnat mult pentru noi, cu atât mai mult cu cât nu am caştigat nimic niciodată, în afară de ceea ce am realizat noi prin forţele proprii. Acum suntem fericiţi şi împăcaţi că şi al doilea copil al nostru are celule stem stocate. Sper să nu fie cazul să apelăm vreodată la ele şi să avem copilaşii sănătoşi lângă noi. Dar pentru că viaţa e plină de neprevăzut, ne bucurăm enorm de beneficiul acestui cadou neaşteptat şi surprinzător.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Crişan
(Spitalul CF2, Bucureşti)

Sunt Alex Crişan, primul născut în 2013 la spitalul CF II.

Vreau să fiu primul şi cel mai bun în orice voi întreprinde. Părinţii mei au ales cea mai bună companie pentru păstrarea celulelor stem.

Le mulţumesc pentru asta!

Fam. Teodorescu
(Spitalul Filantropia, Bucureşti)

Celulele stem ale bebeluşului nostru au fost recoltate
cu cel mai modern sistem biotehnologic din România.

Noi susţinem serviciul de recoltare al celulelor stem
şi suntem siguri că ne-am asigurat bebeluşul cu un material biologic unic.

Mulţumim, Stem Cells Bank!

Fam. Codre
(Maternitatea Giuleşti, Bucureşti)

Suntem foarte fericiţi că cel mai nou şi îndrăgit membru
al familiei este în sfârşit alături de noi şi că de acum înainte ne va lumina întreaga viaţă I-am asigurat sănătatea alegând să stocăm celule stem la cea mai modernă companie
din România: Stem Cells Bank.

previous arrow
next arrow
Slider

STEM CELLS BANK

MEDICII DESPRE STEM CELLS BANK

Dr. Olteiu
(Spital CF2 Bucureşti)

În spitalul nostru, prima naştere din noul an transmite de fiecare dată un mesaj plin de speranţă şi are o valoare sentimentală deosebită atât pentru noi, medicii, cât şi pentru fericitul cuplu.
Suntem foarte bucuroşi că această familie a ales să depoziteze celule stem la una dintre cele mai moderne companii din România,
Stem Cells Bank.

Suntem, de asemenea, încântaţi de faptul că se fac asemenea investiţii în ţara noastră şi că doctorii, biologii şi oamenii de ştiinţă din domeniul sănătăţii luptă şi au dorinţa de a duce medicina la un alt nivel.

Dr. Stavri

Suntem foarte fericiţi de venirea pe lume a primului copil din acest an.

Am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a-i asigura o naştere sigură. Una dintre cele mai importante decizii ştiinţifice a fost să stocăm celule stem. Ştiinţa evoluează şi biotehnologia se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece. Am făcut deja 25000 de transplanturi de sânge cu un material pe care nu demult îl aruncam la coşul de gunoi din sala de operaţii: sânge din cordonul ombilical.

Am făcut o cercetare amănunţită şi, pentru că profesia noastră ne obligă să alegem cele mai noi şi mai moderne tehnologii,
am ales o companie care oferă acest avantaj.
Atunci când stochezi celule stem, cel mai important factor este să ai cât mai multe celule viabile. Acest lucru este garantat de tehnologia de ultimă oră în domeniu, care este acum disponibilă în România.

Dr. Bors Adrian

Cred că stocarea de celule stem este cea mai bună investiţie pentru siguranţa oricărei familii.

Având în vedere faptul că lucrez îndomeniul fertilizării în vitro de ani de zile, pot spune că progresul din România în domeniul medicinei, biologiei sau aplicaţiilor ne face pe zi ce trece mai înţelepţi şi mai mândri.

Suntem fericiţi că acum avem ocazia să folosim metode
şi tehnologii de ultimă oră, pe care acum câţiva ani
le consideram privilegii ale ţărilor vestice.

Dr. Negriloiou Roxanna

Noi, noua generație de oameni de știință care avem această profesie, credem cu tărie că medicina regenerativă ne va oferi un ajutor serios
în ceea ce priveşte practica medicală de zi cu zi.

În afară de utilizările pe care le cunoaştem deja, este de aşteptat
ca terapiile celulare să se dezvolte din ce în ce mai mult. Am urmărit îndeaproape progresele uimitoare pe care le-au făcut cei de la Universitatea Duke, unde tratează copiii care suferă de paralizie cerebrală cu sânge din cordonul ombilical.

Au început cu 4 pacienţi, iar acum au ajuns la 130. Suntem încântaţi
că astfel de instrumente fascinante ne vor ajuta în viitor.

Nu puteam să aleg altceva pentru stocarea celulelor stem ale copilului meu decât un laborator foarte modern, Stem Cells Bank.

Dr. Gluhovski
(Spitalul Bega)

Noi, cei din spitalul Bega, ne-am bucurat foarte mult pentru cadoul oferit de Stem Cells Bank primului copil născut al anului 2013. Stocarea de celule stem este o metodă reală de prevenire a bolilor, mai ales acum când utilizările celulelor din cordonul ombilical se diversifică pe zi ce trece. Recomandăm cu tărie cuplurilor să fie foarte bine informate şi să înţeleagă cu adevărat rolul recoltării de celule stem, care derivă din faptul că grefele de celule stem sunt, din nefericire, foarte puţine. Pacienţii aşteaptă cel puţin 9-12 luni pentru un transplant, iar de cele mai multe ori în România nici măcar nu găsesc astfel de grefe.

Părinţii pot alege să recolteze celulele stem ale copilului lor pentru a beneficia de un răspuns foarte rapid (48 ore) în cazul în care se confruntă cu anumite boli (în jur de 70).

Noile cunoștințe și tehnicile de ultimă generaţie aduc mari progrese în sânul comunității științifice.

Dr. Dorin Grigoras

Sunt foarte fericit că am adus pe lume o nouă vedetă în familie. Îi dorim tot binele din lume! De asemenea, suntem foarte fericiţi că Simona Amânar a ales să stocheze celule stem pentru bebeluşul ei.

Este o dovadă de înţelepciune să folosim medicina preventivă pentru a proteja sănătatea copiilor noştri.
În acelaşi timp am încredere în faptul că Stem Cells Bank foloseşte metode ştiinţifice de ultimă generaţie în domeniul procesării de celule stem. Asta înseamnă că am ajutat la stocarea celei mai bune grefe pentru nou născutul nostru.

Campionii aleg întotdeauna campioni!

previous arrow
next arrow
Slider