Despre Stem Cells Bank

Stem Cells Bank este banca de Celule Stem care își oferă biotehnologie de ultimă generație în procesarea celulelor stem și care a introdus în România sistemul
Sepax 2, cel mai performant sistem de stocare la ora actuală.

Suntem prezenți pe piața din România din 2010 și până în prezent
peste 11.100 de familii au ales să stocheze celulele stem la noi.

Stem Cells Bank face parte din
Sistemul Medical MedLife,
liderul pieței de medicină
privată din România*

MedLife oferă servicii
medicale de calitate
încă din 1996
Peste 24.000 de nașteri
fericite au avut deja loc
în maternitățile MedLife

STEM CELLS BANK

 

În procesul de cercetare medicală şi dezvoltare de noi tehnologii în domeniu, sectorul sănătăţii se concentrează tot mai mult pe strategii de prevenire. Stem Cells Bank a fost fondată pentru a susţine şi întări conceptul de prevenire şi siguranţă într-un moment crucial din viaţa unui cuplu: naşterea unui copil. Noile tehnici biotehnologice oferă şansa tuturor părinţilor de a proteja sănătatea copilului lor prin depozitarea sângelui ombilicoplacentar, una din cele mai importante surse de celule stem.

Stem Cells Bank: Protejează viitorul copilului tău! Acum - cu garanția

Ce este mai important decât sănătatea copilului tău?
Protejează-ţi copilul prin recoltarea de celule stem, apelând la Stem Cells Bank.

STEM CELLS BANK

Sistemul Medical Medlife oferă o garanție în plus că atunci când vei avea nevoie de celulele stem stocate cu Stem Cells Bank, vom fi acolo pentru sănătatea copilului tău.

Stem Cells Bank a introdus în România biotehnologie de ultimă generaţie în procesarea celulelor stem. Suntem banca de celule stem cu cel mai modern sistem de procesare din România, monitorizat de cei mai buni profesionişti din domeniu.

Într-un domeniu aflat în continuă dezvoltare este esenţial să dispui de cea mai înaltă tehnologie.

Atunci când am înființat Stem Cells Bank, principalul nostru scop a fost dezvoltarea unui laborator biotehnologic care să dispună de cea mai performantă tehnologie de recoltare și de stocare a celulelor stem din sângele cordonului ombilical din România.

Ce facem pentru a-ţi oferi servicii performante:

  • Aplicăm tehnologia de ultimă generaţie în toate protocoalele de funcţionare.
  • Ne dezvoltăm constant şi investim în noi tehnologii.
  • Oferim informaţii clare şi complete viitorilor părinţi despre cum aplicăm tehnologia în beneficiul lor.

Beneficii

STEM CELLS BANK

Siguranța

Serviciile Stem Cells Bank vin acum cu garanția MedLife, liderul pieței de servicii medicale private din România (conform cifrei de afaceri).
Astfel ai siguranța că celulele stem ale copilului tău sunt recoltate și stocate la cele mai înalte standarde de calitate.
Și, foarte important, că vor fi acolo și peste 20 de ani, și peste 50 ani sau oricând va fi nevoie de ele.

STEM CELLS BANK

Biotehnologie performantă
în prelucrarea grefei

Folosim cel mai modern sistem de procesare automatizată a grefei. Sistemul este unul închis.
Pentru a evita contaminarea în laborator, nu este nevoie de intervenţia umană în timpul procesării, iar recuperarea celulară este maximă (până la 99,78%). Reuşim să îţi oferim servicii de ultimă generaţie pentru că echipa Stem Cells Bank urmează principii de lucru stricte.

STEM CELLS BANK

Decizii informate

Vrem să iei cea mai bună decizie pentru sănătatea copilului tău. Știm că este o investiție pe viață și știm că celulele stem pot fi o sursă de sănătate atunci când copilul tău are nevoie de ea.
Dar înțelegem și importanța acestei decizii, așa că ne asigurăm că înainte să iei această decizie primești toate informațiile de care ai nevoie. Consultanții noștri vă pot spune totul despre ce presupune stocarea celulelor stem și vă pot ajuta să luați o decizie complet informată.

STEM CELLS BANK

Stocare în aparate
cu siguranță adițională

Stocarea se efectuază în aparate de stocare cu siguranță adițională, chiar și în cazuri extreme.
Mai precis, aparatele noastre de stocare sunt dotate cu un sistem de menținere a temperaturii optime chiar și în cazuri extrem de puțin probabile de întrerupere de alimentare cu azot lichid timp de trei săptămâni. Astfel, îți oferim siguranța suplimentară că celulele stem vor fi stocate în condiții bune chiar și în cazuri extreme (cum ar fi un cutremur, de exemplu).

STEM CELLS BANK

Compartimentare dublă

Stem Cells Bank îţi oferă posibilitatea de a face două transplanturi cu un singur serviciu de stocare.
Grefa este stocată în două compartimente diferite pentru a garanta posibilitatea a două utilizări viitoare, dacă este necesar. Părinţii care aleg Stem Cells Bank beneficiază de depozitarea grefei în două compartimente, ca parte din serviciul standard, fără taxe suplimentare.

STEM CELLS BANK

Asigurarea calitatii

Sistemul Medical Medlife este lider de piață în România conform cifrei de afaceri, iar acest lucru se datorează în primul rând calității serviciilor pe care le oferă. Stem Cells Bank face parte din sistemul Medlife, ceea ce înseamnă o garanție suplimentară că atunci când vii la noi, primești doar ce e mai bun.

Acreditarea are la bază legislaţia naţională şi directivele Comisiei Europene privitoare la operarea băncilor de ţesuturi şi celule. Aceste directive cuprind specificaţii stricte cu privire la construcţia şi funcţionarea de zi cu zi a băncii. O parte din aceste reguli stricte se referă la sistemul de Asigurare a Calităţii. Sistemul acoperă întreaga procedură, de la înregistrarea pacientului, recepţia unităţii de sânge din cordonul ombilical, până la utilizarea grefei pentru transplant.

Banca noastră a obţinut acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant şi a Ministerului Sănătăţii. Inspecţia şi acreditarea Agenţiei Naţionale de Transplant şi a Ministerului Sănătăţii este mult mai complexă decât orice altă certificare ISO 9001:2008.
Viitorii părinţi pot fi încrezători că banca noastră funcţionează după un sistem de asigurare a calităţii foarte strict.

STEM CELLS BANK

Biotehnologia cu 50.000 de ori mai multe șanse

Vrem ca familiile care ne aleg pentru depozitarea celulelor stem să aibă certitudinea că grefa lor este în siguranţă pe toată perioada depozitării ei, de aceea ne luăm un angajament scris că, în cazul în care suntem răspunzători pentru deteriorarea grefei, vom acoperi cu o sumă de până la 50.000 Euro cheltuielile pentru găsirea şi transportul unei grefe compatibile. Acum puteţi fi siguri de 50.000 de ori că grefa este stocată în siguranţă şi cu responsabilitate.

STEM CELLS BANK

Valorile noastre

Calitate

Laboratorul nostru este construit cu materiale de calitate superioară şi funcţionează sub cele mai stricte proceduri, astfel încât orice risc de eşec este eliminat.

Experiență

Stem Cells Bank are în componenţa sa o echipă multinaţională cu studii de specialitate şi experienţă în domeniu care garantează cel mai bun tratament pentru grefele stocate.

Pionierat

Am procesat cu Sepax 2®, sistemul nostru automat şi închis care oferă cele mai bune rezultate fără niciun risc de eroare umană sau de contaminare în laborator.

Devotament

Laboratorul nostru
funcţionează 365 de zile pe an (chiar şi în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare legală).


Siguranță

Siguranța celulelor stem stocate este asigurată de reglementările stricte din domeniu. Aceste reglementări se aplică la nivel internațional tuturor băncilor de celule stem. Medlife aduce un plus de încredere și siguranță, un plus pe care doar unul dintre cele mai mari Sisteme Medicale din Români îl poate oferi.