MedLife și-a început activitatea în anul 1996 prin deschiderea primei clinici care oferea servicii de planning familial și suport medical cuplurilor tinere.

Până în anul 2018 MedLife a ajuns să dețină:

  • 37 Hyperclinici și clinici în București,Cluj, Brăila, Sibiu, Oradea, Timișoara, Brașov, Arad, Galați, Iași, Constanța și alte orașe
  • 9 spitale în București (4 spitale), Brașov (2 spitale), Arad, Cluj, Sibiu
  • 1 unitate spitalicească în Craiova
  • 26 laboratoare proprii de analize
  • 4 maternități
  • 12 centre de excelență
  • 8 farmacii proprii

În timp, MedLife a continuat să crească și în prezent este cel mai mare operator privat de servicii medicale
de sănătate din România și are în spate 22 ani de experiență în domeniul medical.

MedLife coordonează o rețea de patru maternități (Arad, Brașov și București), unde oferă toate tipurile de naștere (naturală, prin cezariană, naștere în mediu acvatic).
Până în acest moment în aceste maternități au avut loc peste 27 000 de nașteri, inclusiv gemeni și tripleți.

Sistemul de Sănătate MedLife se bucură de recunoșterea internațională a calității serviciilor oferite. Acest lucru este dovedit și de susținerea pe care o are din partea IFC (International Finance Corporation) – divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a investitorilor in Bursa de Valori Bucuresti care a ales să sprijine MedLife, devenind acționar.

STEM CELLS BANK

Sistemul de Sănătate MedLife a ales să investească în Stem Cells Bank, recunoscând înalta calitate a serviciilor oferite și se bucură de recunoașterea internațională a calității serviciilor noastre, prin susținerea pe care o avem din partea International Finance Corporation – divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a Societe Generale, care au ales să sprijine MedLife, devenind acționari.

Compania își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărei familii servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort.

1996 – Se deschide prima clinică MedLife, care oferă servicii de planning familial și suport medical cuplurilor tinere.
Specialitati medicale: Pediatrie, Obstetrică-Ginecologie, Oftalmologie și Medicină Internă.

1999 – MedLife înființează primul laborator propriu de analize și investigații paraclinice.

2002 – Lărgirea serviciilor medicale prin adăugarea specializării de stomatologie-ortodonție și a serviciilor de medicina muncii. De asemenea, se deschide o bază modernă de fiziokinetoterapie și recuperare medicală.

2004 – Se inaugurează Hyperclinica MedLife Grivița, cea mai mare clinică din București. Alte 6 clinici inaugurate în capitala; NetLife devine o rețea extinsă la peste 60 de clinici medicale partenere din țară.

2006 – Atragerea primul acționar de calibru în portofoliul MedLife – IFC – divizia de consultanță și investiții a Grupului Băncii Mondiale. Se semnează parteneriatul pentru înființarea primei rețele de spitale private din România.

2007 – Inaugurarea celui mai mare spital privat din România – Life Memorial Hospital, primul spital din țară care corespunde celor mai înalte standarde internaționale de calitate.

2008 – Se deschide Centrul de Medicina Materno-Fetala, acesta incluzând un departament de fertilizare in vitro. O a doua hyperclinica este inaugurată la București – Hyperclinica MedLife Unirii. Au devenit funcționale laboratorul MedLife din Cluj si Hyperclinica MedLife de la Timișoara, aceasta din urmă având integrat și un laborator de analize medicale.

2009 – Inaugurarea celei de-a patra Hyperclinică MedLife – Hyperclinica MedLife Favorit. Un nou laborator de biologie moleculară a devenit funcțional în Grivița.

2010– Extinderea rețelei de Hyperclinici MedLife cu o unitate în zona de nord a Capitalei – Hyperclinica MedLife Băneasa, care integrează un centru specializat de proctologie. MedLife câștigă titlul “Trusted Brands Romania 2010” – la categoria “Clinică privată”. Tot în 2010, MedLife a preluat Policlinica de Diagnostic Rapid din Brașov.

2011 – A fost anul cu cele mai multe investiții realizate de MedLife. La începutul anului a fost achiziționat Spitalului Genesys din Arad și a fost lansată Hyperclinica MedLife Titan și Spitalul de Pediatrie, primul spital privat de pediatrie din România. În luna septembrie, se deschide un spital pluridisciplinar la Brașov și se finalizează achiziția Maternitații Eva în Brașov, iar la finalul anului, se deschide clinica de dermatologie estetică – DermaLife și Spitalul de Ortopedie și Traumatologie, primul spital privat din România dedicat afecțiunilor sistemului osteo-articular. Anul se încheie cu deschiderea Centrului de Herniologie.

2016 Medlife devine prima și singura companie din domeniul serviciilor medicale din România care se listează cu succes la Bursa de Valori București, atrăgând investitori de calibru din întreaga lume. Tot în acest an, Medlife intră în domeniul celulelor stem, achiziționând Stem Cells Bank, banca de celule stem cu cel mai modern sistem de procesare la nivel mondial.

2017 Înca un an cu investiții semnificative a fost închieiat cu achiziția diviziei de service medicale a Grupului Polisano, liderului de servicii medicale din Sibiu. De asemenea, în 2017 s-a achiziționat spitalul privat Humanitas din Cluj Napoca.

2018 Investind în continuare în tehnologie, atât la nivel medical cât și la nivel de relaționare cu pacienții, Medlife a investit în 6 aparate RMN și a achiziționat platforma medicală online sfatulmedicului.ro.

STEM CELLS BANK

MedLife este cel mai mare operator privat de servicii medicale din România și vine cu o experiență acumulată în peste 20 ani de activitate pe piața serviciilor medicale private.

Compania își dedică toate resursele pentru a asigura fiecărui client servicii medicale profesioniste la cele mai înalte standarde, bazate pe un suport tehnologic de ultimă generație, în condiții impecabile de siguranță și confort.

In prezent, ne desfasuram activitatea in 12 Hyperclinici MedLife, in Bucuresti, Timisoara, Brasov, Arad, Galati, Iasi si Constanta, 9 spitale – 4 in Bucuresti si 5 in tara, in Brasov, Cluj, Sibiu, Arad, o unitate spitaliceasca in Craiova, 18 laboratoare proprii de analize, 3 maternitati in Bucuresti si in tara, 12 centre de excelenta, 8 farmacii proprii reunite sub reteaua PharmaLife Med si in colaborare cu 145 de clinici medicale partenere in toata tara.

Sistemul de Sănătate MedLife se bucură de recunoașterea internațională a calității serviciilor noastre, prin susținerea pe care o avem din partea International Finance Corporation – divizia de consultanță financiară a Grupului Băncii Mondiale, precum și a Societe Generale, care au ales să sprijine MedLife, devenind acționari.