Biosafe Sepax 2® - Tehnologie la cel mai avansat nivel

Sepax 2® întrece orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical,
oferind obținerea celor mai bune rezultate pentru fiecare probă de sânge (conform numărului de celule nucleate recuperate).
Elementul principal al acestui sistem este constituit de prelucrarea complet
automatizată pentru izolarea celulară. Astfel, orice risc de contaminare este, practic, eliminat.

Sursa: Int J Stem Cells. 2010 May; 3(1): 32–45.

STEM CELLS BANK

Câteva date concrete despre sistemul Sepax 2® care certifică poziția
superioară în procesarea sângelui ombilicoplacentar la nivel mondial:

Peste 1.000.000 de proceduri au fost efectuate folsind sistemul Sepax 2®, în cadrul laboratoarelor de procesare a sângelui ombilicoplacentar
și a spitalelor, în peste 40 de țări.

Se numără printre singurele tehnologii automatizate care pot pretinde că au procesat peste 2500 de unități de sânge ombilicoplacentar, utilizate ulterior în transplant. Datele semnificative despre rezultatul transplanturilor sunt un indiciu clar de eficiență și calitate ale acestui sistem.

Sepax 2® procesează separat fiecare unitate de sânge ombilicoplacentar, o singură unitate de sânge la un moment dat.

Este un sistem complet automatizat de pe piață, folosit pentru separarea celulară. Automatizarea este acum acceptată pe scară largă ca o parte esențială de asigurare a securității în cursul procedurii de separare celulară și are un impact direct asupra numărului de celule stem care sunt recuperate și depozitate.

STEM CELLS BANK

Stem Cells Bank și MedLife aleg această tehnologie pentru că sistemul Sepax 2® reprezintă standardul industriei
și întrece orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical, având mai multe referințe în publicații științifice
decât orice altă tehnologie comparabilă.

SEPAX 2 versus alte metode de procesare în recuperarea celulelor stem

În procesul de cercetare medicală şi dezvoltare de noi tehnologii în domeniu,
sectorul sănătăţii se concentrează tot mai mult pe strategii de prevenire.
Stem Cells Bank a fost fondată pentru a susţine şi întări conceptul de prevenire
şi siguranţă într-un moment crucial din viaţa unui cuplu: naşterea unui copil.
Noile tehnici biotehnologice oferă şansa tuturor părinţilor de a proteja sănătatea copilului lor prin depozitarea sângelui ombilicoplacentar,
una din cele mai importante surse de celule stem.

Vrem să îţi oferim cea mai bună variantă de stocare a celulelor stem,
de aceea folosim Biosafe Sepax®, sistemul care surclasează orice altă tehnică
de procesare a sângelui din cordonul ombilical.

STEM CELLS BANK

SEPAX 2-TEHNOLOGIA DE ULTIMĂ ORĂ ÎN DOMENIU

Existenţa celulelor stem nu este o noutate medicală. Sunt noi modalităţile prin care acestea pot fi izolate şi folosite în proceduri medicale. Întregul proces de depozitare a celulelor stem necesită cea mai modernă tehnologie medicală.
În această secţiune afli ce tehnologii folosim pentru procesarea şi depozitarea sângelui ombilicoplacentar.

De-a lungul anilor au fost dezvoltate diferite tehnici de prelucrare a sângelui
din cordonul ombilical. Viitorii părinţi trebuie să ştie că nu toate tehnicile sunt la fel.

Stem Cells Bank și-a luat încă din prima zi angajamentul de a oferi grefe
de cea mai înaltă calitate și cele mai mari șanse pentru un transplant reușit, optând pentru metoda de procesare automată prin sistemul elvețian Sepax. Dorința noastră de a oferi în continuare servicii la cele mai înalte standarde a fost materializată prin investiția în Sepax®-2, o tehnologie de procesare automată a celulelor stem,
o tehnologie complet automată, sigură și sterilă astfel încât să obțineți mai multe celule stem pentru un transplant efectuat cu succes.

Stem Cells Bank este singura bancă privată de celule stem din România care foloseşte intern procedeul automat de procesare bazat pe tehnologia Biosafe Sepax2 cu stocare locală.

STEM CELLS BANK

Tehnologia Elvețiană de TOP

Cu Sepax 2 prelucrarea şi izolarea celulelor stem probei este complet automatizată. Utilizând sistemul Sepax pentru separarea celulară a sângelui, orice risc de contaminare în laborator este practic eliminat. Biosafe Sepax 2® întrece orice altă tehnică de procesare a sângelui din cordonul ombilical, oferind cele mai bune rezultate pentru fiecare grefă:

Peste 1.000.000 de grefe au fost procesate folosind sistemul Sepax, în peste 40 de ţări.
Peste 2500 de grefe procesate cu Sepax au fost utilizate în transplanturi.

Spre deosebire de prima formă a aparatului, noul Sepax®2, oferă o recuperare celulară și mai mare, ajungând chiar până la 99,78% din totalul de celule nucleate (TNC) din sange, și cu până la 57% mai mult decât în cazul altor metode de procesare (sursa: Int J Stem Cells. 2010 May; 3(1): 32–45.) 

Aparatul de origine elvețiană reprezintă un sistem complet automat, astfel că nu pot surveni erori umane. Mai mult de atat, procesarea sângelui se face într-un sistem închis, fără a fi expus la posibilitatea de contaminare în timpul procesarii.

Toate aceste caracteristici ale aparatului contribuie la obținerea unor grefe la cele mai înalte standarde. Calitatea este asigurată și din faptul că în prezent Sepax 2 deține cele mai multe acreditări la nivel internațional pentru depozitarea celulelor stem și tratamentele efectuate cu acestea.