Teste amuzante pentru viitorii părinți – Partea I

Teste-amuzante-pentru-viitorii-părinți---Partea-I

Te gândești tot mai intens la apariția unui nou membru în familie? Îți dorești tot mai mult să vă bucurați de prezența unei minuni mici care să îți dea lumea peste cap și să îți schimbe viața în bine, în același timp? Ne bucurăm pentru tine!

Apariția unui copil este un moment magic, un moment încărcat de emoție ce marchează un nou început. Într-adevăr este un drum pe alocuri complicat, dar este frumos în fiecare clipă. Bucuria de pe chipul micuțului atunci când îți aude glasul sau te vede, este de neprețuit și merită toate eforturile.

În acest articol am pregătit pentru tine câteva teste amuzante pentru a înțelege încă de la început, ce provocări poți să întâmpini pe parcurs.

Ești gata? Începem!

Testul 1 – Pregătire

Acest prim test este pentru tine, viitoare mămică:

1. Cumpără-ți o rochie cu câteva numere mai mari și îmbracă-te în ea;
2. Cât timp o porți, ia un sac de fasole de 2 kilograme și plasează-l în dreptul burții;
3. Pentru fiecare lună în plus de sarcină adaugă câte 2 kilograme în plus;
4. După nouă luni, scoate jumătate dintre sacii de fasole.

Ai testat? Cum ți se pare? Este parctic o simulare a sarcinii. Bineînțeles, nu cuprinde toate momentele frumoase: prima mișcare a lui bebe, sentimentul minunat pe care îl ai atunci când vezi cu ochii tăi cum crește „burtica”.

Partea a doua a testului i se adresează viitorului tătic: vizitează cea mai apropiată farmacie și semnează de bună voie o împuternicire pentru încasarea a jumătate din salariul tău. După care, vizitează cel mai apropiat supermarket pentru jumătatea rămasă.

Testul 2 – Înțelepciune

Acest test este pentru ambii părinți – întâlniți-vă cu un cuplu care are deja micuți și adresați-le întrebări referitoare la modul în care rezolvă problemele obișnuite legate de somnul copiilor, mâncare etc. Criticați modul în care ei acționează și recomandați-le bune practici „ca la carte”. Bucurați-vă de faptul că știți orice, indiferent de problema abordată. Va fi ultima dată! :)

Testul 3 – Noaptea

La fel ca cel de al doilea test și acesta se aplică ambilor părinți.

1. Plimbați-vă non-stop prin toată casa de la ora 17:00 până la 22:00, cu 4-6 kilograme de haine sau saci de fasole, în brațe;
2. La ora 22:00 puneți-vă la somn și setați alarma să sune la miezul nopții;
3. Treziți-vă la ora 23:00 și repetați plimbarea cu hainele în brațe până la ora 01:00;
4. Culcați-vă și puneți alarma să sune la ora 03:00;
5. Oricum nu mai puteți să adormiți, așa că pe la ora 02:00, faceți-vă un ceai și relaxați-vă până pe la 02:45, ora la care vă puteți pune din nou la somn;
6. Treziți-vă la ora 3 și fredonați cântece de leagăn până la ora 04:00;
7. Puneți alarma pentru ora 05:30, ora la care vă veți trezi pentru a pregăti micul dejun.

Repetați procesul timp de un an jumătate. Succesul în acest test presupune că executați toți pașii cu zâmbetul pe buze. :D

Testul 4 – Îmbrăcarea copiilor

Acesta este un pas distractiv de cele mai multe ori, mai ales după ce bebe a crescut și deja știe exact ce hăinuțe vrea să poarte. Dar să revenim la testul amuzant.

1. Cumpără o caracatiță de cel puțin două kilograme;
2. Încearcă să o pui într-o pungă de cumpărături făcută din bumbac, asigurând că niciun tentacul nu este lăsat afară.

Timp disponibil pentru a efectua testul: 4 minute.

Aceasta este doar prima parte a testelor amuzante pe care le poți face pentru a te pregăti pentru momentul special. Revenim în scurt timp cu noi teste amuzante pe care să le încerci. Stai cu ochii pe blogul nostru.

PS: Prin intermediul acestui articol ne dorim să descrețim puțin frunțile celor care ne urmăresc. Nu dorim să fie interpretat în moduri diferite și nici să se înțeleagă greșit întreaga idee. Îți mulțumim pentru înțelegere!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.