Revelionul alături de bebe. Ce trebuie să știi

Stem-Cells-Bank-Blog-An-nou

Cu siguranță că ești foarte încântată că urmează să treci în noul an, de data asta alături de minunea din viața ta: bebelușul tău. Și pentru că sunt primele sărbători de iarnă petrecute în noua formulă este momentul perfect pentru a începe noi tradiții pe care să le urmați de-a lungul timpului, în fiecare an.

Pe lângă asta, dacă plănuiești să mergi la o cină cu familia sau activitate în afara căminului tău, atunci trebuie să te pregătești pentru asta. Nu atât de mult tu, cât mai ales bebele. Și aici nu ne referim la pregătirea adică aranjare și îmbrăcare, ci mai degrabă cu lucrurile necesare și tot ce poți face înainte, ca totul să fie cât se poate de bine.

În acest articol îți vom prezenta câteva sfaturi și îți vom da și idei de tradiții noi pe care le poți începe cu familia ta, de Revelion. Așa că, să începem:

Asigură-te că bebelușul a dormit bine – După cum probabil știi deja, un bebeluș odihnit este un bebeluș fericit. De asemenea, daca este posibil, înainte de petrecerea de Revelion sau cina alături de cei dragi, încearcă să dormi și tu, ca să fii odihnită pe parcursul nopții. Acesta este primul pas pentru ca noaptea dintre ani să fie una fără situații neplăcute, bebelușul și mămica trebuie să fie odihniți.

Tradiția pozei din seara Ajunului de An Nou - Ce alt moment mai frumos pentru o poză de familie decât la trecerea dintre ani? Este începutul unei tradiții care poate să dureze ani de zile și care, pe măsură ce timpul trece, să contribuie la realizarea unui album de sărbători frumos. De asemenea, dacă faceți asta în fiecare an, veți putea vedea evoluția lui bebe de la an la an.

În plus, dacă vrei să treci la nivelul următor, poți chiar să pregătești câteva elemente de recuzită pentru bebe și să-ți pui imaginația la contribuție pentru o serie de poze cu totul speciale. Spre exemplu, pentru primul an, să țină în mânuță un balon cu numărul 1 și pe măsură ce trec anii, numărul de pe balon să se schimbe. Ce spui, sună bine?

Pregătește gustări pentru bebe – Indiferent dacă întâlnirea are loc la tine acasă sau la cei dragi, este bine să ai pregătite gustărelele pentru bebeluș din timp. Așa că, fă meniul pentru noaptea de Revelion și ia în considerare toate gustările care îi plac pentru că va fi nevoie de ele, cu siguranță. Și nu îți dorești ca micuțul tău să înceapă să plângă de foame chiar în momentul în care începe numărătoare inversă și tu să nu ai nimic la îndemână să îi dai.

Nu îl forța să stea treaz până la numărătoarea inversă – Chiar dacă îți dorești asta, trebuie să fii conștientă că bebelușul este încă micuț și are nevoie de orele lui de somn, chiar și în această zi specială. Dacă vei încerca să-l faci să stea treaz mai mult decât vrea și poate el, te vei bucura de un bebeluș agitat și ușor nervos din cauza oboselii. Așa că, cel mai bine, atunci când este momentul pentru somnic, pune-l să doarmă liniștit.

Asigură-te că este într-o cameră liniștită și pe cât posibil lasă-i ceva ca zgomot de fundal. Pentru că la trecerea dintre ani gălăgia va fi puternică și este posibil să-l sperie și să-l trezească. Iar daca se trezește speriat, poți doar să-ți închipui ce atmosferă va fi în continuare. De asemenea, nu uita să iei la tine baby monitor, ca să-l auzi pe micuț în caz de orice. Și bineînțeles, să-l vizitezi din când în când să te asiguri că totul este în regulă.

Acestea fiind spuse urmează un moment important: primul Revelion alături de bebe. Un moment unic și plin de magie pe care îl poți face și mai frumos, începând tradiții noi pe care să le urmați ca familie de-a lungul timpului.

Și acum, este momentul pentru întrebarea clasică: tu ce faci de Revelion?

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.