Pregătește-te pentru sosirea lui bebe

Stem-Cells-Bank-Intrebari-random

A mai rămas puțin timp până la momentul mult așeptat și ai început numărătoarea inversă a zilelor rămase. Însă, până atunci, mai ai câteva lucruri de pus la punct.

Pregătirea pentru acest moment poate să pară foarte copleșitoare, mai ales din cauză că sunt o mulțime de lucruri de pus la punct. Dar dacă ai început să te pregătești din timp și nu ai lăsat totul pe ultima sută de metri, cu siguranță că vei fi super pregătită pentru sosirea micuțului tău.

Cu toate acestea, există șanse să omiți câteva lucruri, fără să-ți dai seama. Și tocmai pentru că știm că există posibilitatea aceasta, am făcut o listă care să te ajute. Așa că, hai să începem!

1. Pregătește-ți telefonul pentru ce urmează – este un lucru pe care majoritatea viitoarelor mămici nu îl fac și astfel sunt luate prin supriză de spațiun de stocare indisponibil de pe telefon. Așadar, curăță telefonul de toate aplicațiile și lucrurile care nu îți sunt de folos. Vrei să faci asta ca să ai suficient spațiu pentru toate pozele pe care i le vei face micuțului tău. De asemenea, poți să începi să-ți instalezi aplicații care să te ajute. Aplicații cu rețete, aplicații care te ajută să te organizezi, aplicații care îți explică dezvoltarea bebelușului pe zile etc. Sunt o mulțime care te-ar putea ajuta, trebuie doar să te gândești ce ți-ar trebui, să dai search și să le instalezi.

2. Curățenie generală – cu siguranță că ai pregătit deja pătuțul, masa de schimbat și toate cele necesare pentru bebe însă, nu uita, înainte sa ajungi cu el acasa, că trebuie să cureți fiecare spațiu din nou. Pentru asta poți să apelezi la o prietenă apropiată sau chiar la membri ai familiei care ar putea să te ajute să bifezi acest lucru de pe listă. De asemenea, înainte de sosirea lui bebe, ar fi o idee foarte bună să începi să scapi de lucrurile din casă pe care nu le mai folosești sau nu-ți mai trebuie.

3. Organizează și sterilizează – Poți să faci asta din timp și astfel eviți situațiile în care realizezi ca ai nevoie de ceva însă nu știi unde este sau nu este încă sterilizat. Așa că, începe să sterilizezi sticluțele, tetinele, suzetele, tot ce trebuie sterilizat. În felul acesta știi că ești pregătită. Apoi, asigură-te că le pui într-un loc ușor accesibil, despre care nu o sa uiți în cateva săptămâni.

4. Spală și împăturește hainuțele lui bebe – s-ar putea să crezi că e suficient să speli și să împăturești doar hăinuțele de care are nevoie la spital. Ei bine, o idee rea. Ar fi bine să speli cât mai multe hăinuțe pentru că un nou-născut trebuie schimbat destul de des. În plus, nu-ți dorești să te ocupi de spălat haine chiar din prima zi în care ajungi acasă cu bebe. De asemenea, atunci când organizezi și împachetezi hainele, încearcă să le pui pe mărimi ca să-ți fie cât mai ușor să le găsești, pe măsură ce bebelușul tău crește.

5. Începe să asculți și să înveți cântece de leagăn – pare puțin cam devreme să faci asta, nu-i așa. Însă trebuie să știi că o să te ajute atunci când bebe o să fie acasă. Probabil ți se pare că știi destule cântece de leagăn și că nu ai nevoie să faci pasul ăsta. Atunci îți lansăm o provocare: încrearcă să cânți cap-coadă un cântec de leagăn pe care crezi că-l știi bine. Cu siguranță că sunt părți pe care le-ai uitat, iar dacă îl asculți de câteva ori, îți vor rămâne în minte versurile.

Acestea sunt câteva lucruri pe care e posibil să le omiți atunci când te pregătești pentru sosirea lui bebe și pe care ar trebui să le bifezi de pe listă înainte de momentul mult așteptat.

În rest, cum stai cu pregătirea pentru sosirea micuțului tău?

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.