Ilinca Vandici a ales Stem Cells Bank

Ilinca-a-ales-Stem-Cells-Bank

Emoții, fericire și o stare de bine, pe toate le-ai trăit atunci când ai aflat că urmează să devii mămică. Timpul trece repede, iar minunea crește în fiecare zi, văzând cu ochii. O mulțime de întrebări îți trec prin minte și te gândești cu emoție la momentul în care îl vei ține în brațe pentru prima dată.

Însă până atunci, te-ai gândit ce poți face pentru ca bebelul tău să se bucure de un viitor sigur? Care sunt opțiunile disponibile? Ca viitor părinte, cu siguranță că vrei să faci tot ce îți stă în putință pentru ca micuțul tău să fie mereu protejat și să aibă un viitor cât mai bun. Cele mai bune sfaturi vin de la cei care s-au aflat deja în situația pe care tu urmează să o trăiești, în acest caz, cele mai bune sfaturi și răspunsuri la întrebări, vin de la mămici.

Astfel, în acest articol, îți prezentăm testimonialul unei mămici – Ilinca Vandici, prezentator TV – o mămică ce a ales să-i asigure viitorul copilului ei și a apelat la Stem Cells Bank pentru recoltarea celulelor stem la naștere:

IMG-20170927-WA0000

Parcă ieri am aflat că sunt însărcinată și viața mea s-a schimbat radical! Această veste te transformă într-o femeie matură, responsabilă și extrem de preocupată de viața îngerașului ei, iar prioritățile devin cu totul altele. Acela a fost și momentul în care am început să citesc, să mă informez despre tot ce „trebuie” sau ce „nu trebuie” să fac pentru copilul meu. Câți oameni atâtea păreri, câți autori atâtea perspective, câte articole atâtea discuții pro sau contra. Bineînțeles că printre subiectele de interes major s-a aflat și întrebarea ce privește recoltarea celulelor stem. Și aici aceeași poveste, este bine/nu este bine, este util vs este inutil. Eu sunt omul căruia îi place să nu aibă regrete în viață. Așa că, am hotărât să adun toate informațiile necesare pentru a trage propriile concluzii și pentru a lua cea mai bună decizie. Zis și făcut! Am deschis laptop-ul, am căutat și am găsit http://stemcellsbank.ro/blog/.

Am zăbovit aproape o zi printre zecile de articole pe care le-am savurat cu cea mai mare încântare pentru că regăseam la fiecare pas alte și alte detalii importante. Ulterior am decis să mă întâlnesc și cu un reprezentant de la Stem Cells Bank, banca de celule stem a Sistemului Medical MedLife, care mi-a explicat în amănunt totul despre celulele stem și tehnologia folosită de ei, tehnologia Sepax.

Atunci am înțeles cât de importantă este recoltarea de celule stem, am înțeles ca este de fapt o garanție pentru viitorul copilului meu, iar acum siguranța sănătății lui este primordială pentru familia noastră.

Îmi displace să dau sfaturi fără ca acestea să fie cerute, dar am simțit nevoia să vă povestesc, în câteva rânduri, despre experiența prin care am trecut, despre învățăturile pe care le-am tras. Cred ca orice mama se gândește la o sumedenie de metode prin care să-și protejeze puiul pentru toată viața iar acum, cu ajutorul Stem Cells Bank acest lucru este posibil! Vă îmbrățisez cu drag și vă mulțumesc pentru că ați citit gândurile mele puse pe „hârtie”.

Ilinca Vandici

ilinca-vandici-cu-bebe

Dacă testimonialul Ilincăi te-a făcut curioasă, poți solicita o întâlnire cu un reprezentant Stem Cells Bank accesând link-ul următor: http://stemcellsbank.ro/celulestem/.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i share!

Sursă foto: Facebook Ilinca Vandici OficialCompletează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.