Garderoba lui bebe: Cum îl îmbraci primăvara

Garderoba-lui-bebe--Cum-îl-îmbraci-primăvara

Primăvara a sosit, iar asta înseamnă că ne bucurăm de temperaturi mai ridicate și vreme numai bună pentru plimbare. Însă, știm foarte bine că acest anotimp ne pregătește, de obicei, și schimbări bruște de temperatură, care pot să îngreuneze decizia pe care trebuie să o ieide câte ori ieși cu micuțul tău afară: cu ce îl îmbraci.

Ca proaspătă mămică, fiecare anotimp îți aduce o serie de provocări pe partea aceasta, așa că am pregătit un articol pentru tine, o serie de sfaturi care să te ajute.

1. Mai multe straturi de haine – în zilele de primăvară în care temperaturile sunt în creștere dar instabile, o bună variantă de a fi pregătită pentru orice schimbare bruscă de temperatură este să îl îmbraci cu mai multe straturi de haine. Începe cu un body cu mânecuțe scurte, apoi dă-i o pereche de pantaloni și o bluziță cu mânecă lungă. Apoi un hanorac sau o gecuță mai subțire pentru primăvară. Șosețelele și ghetuțele nu sunt opționale. În plus, dacă ieși la plimbare în a doua parte a zilei, asigură-te că ai la tine o altă gecuță mai groasă pentru că temperaturile scad odată cu sosirea nopții.

2. Acoperă extremitățile – chiar dacă temperaturile sunt mai ridicate și soarele strălucește cu putere, nu te lăsa păcălită, pentru că într-o secundă se poate schimba vremea și atunci ce faci? Așa că, înainte de a pleca din casă, asigură-te că ai acoperit extremitățile pentru că în felul acesta îl protejezi pe cel mic de posibile probleme de sănătate. Deci, caciuliță/glugă, ciorăpei și ghetuțe – toate trebuie bifate înainte de a ieși la plimbare cu bebe.

3. Alege bumbacul – acesta este cel mai bun material pentru primăvară, este ușor și îți permite să adaugi mai multe straturi de haine, fără să devină incomod. Așadar, hainuțele pe care le alegi pentru bebe, este de preferat să fie din bumbac pentru că îi oferă micuțului tău libertate de mișcare, o stare de confort și, în plus, materialul este foarte moale și plăcut la atingere.

4. Optează pentru blugi – o altă alternativă perfectă pentru primăvară sunt chiar hainele din blugi. O gecuță de blugi și o pereche de pantaloni din același material, nu doar că îl protejează pe bebe de schimbările de temperatură, dar arată și foarte bine.

5. Nu uita de pelerina de ploaie – așa cum temperaurile se schimbă și variază constant, cam tot așa o ploaie îți poate strica plimbarea cu bebe. Așa că, asigură-te că ai la tine o pelerină de ploaie pe care să i-o dai micuțului în cazul unei ploi supriză.

Așadar, nu te lăsa păcălită de temperaturile în creștere și asigură-te că micuțul tău este îmbrăcat pentru orice situație. Nu trebuie să exagerezi cu straturile de haine, dar nici să cazi în cealaltă extremă a părinților care la prima rază de soare, își îmbracă micuțul cu o bluziță și ies cu el afară. În rest, bucură-te din plin de vremea frumoasă și ieși la plimbare cu bebelușul tău. Vă va prinde bine amândurora, cu siguranță.

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.