Fă marele anunț de sărbători: 5 idei care să te ajute

Fă-marele-anunț-de-sărbători--5-idei-care-să-te-ajute

Felicitări! Tocmai ai aflat că urmează să devii mămică. O mulțime de emoții și gânduri te-au cuprins și după câteva momente te-ai gândit deja la reacțiile celor dragi când le vei da vestea.

Părinții tăi se vor bucura, socrii tăi nu-și vor mai încăpea în piele de fericiere, prietenii tăi te vor felicita și susține sincer, toată lumea se va bucura din plin de veste. Însă, cum ai putea să le dai vestea într-un mod cât mai original, despre care să povestiți cu drag peste ani.

Pentru că se apropie Paștele, perioada aceasta este potrivită pentru asftel de anunțuri. Emoția acestei sărbători face marele anunț și mai plin de magie și bucurie. Așadar, masa pe care o iei alături de familie în prima zi de Paște se poate transforma în ceva cu totul special.

Frumoasa veste că urmează să devii mămică, poate să fie cadoul perfect pe care să-l faci familiei și prietenilor apropiați. Tocmai din acest motiv, trebuie să alegi o variantă cât mai originală.

În acest articol, îți prezint câteva variante dintre care poți să o alegi pe cea care îți place cel mai mult. Unele dintre ele au legătură chiar cu Paștele, că tot se apropie.

Coșul de Paște – pentru această variantă ai nevoie de: coșuleț de paie, ouă colorate, iarbă artificială (sau naturală dacă vrei) și imaginea de la ecografie. Eventual, pe ouăle vopsite poți să treci numele bebelușului și data aproximativă a nașterii. Vezi mai jos un exemplu care te poate ajuta.

Cosul de Paste 1

Mesajul din ouăle de plastic – ai nevoie de ouă de plastic (10), un cofraj pentru ouă, 10 mesaje diferite dintre care unul să dea frumoasa veste. Aici ai de ales, poți să faci această variantă pentru fiecare persoană în parte, cu mesaje personalizate pentru apropiați sau vrei să faci ceva general pentru toți. Asta contează atunci când trebuie să scrii mesajele dar și pentru momentul în care vrei să faci anunțul. Vezi în imaginea de mai jos o idee despre cum ar trebui să arate.

Mesajul din ouale de plastic

Cutiuța care dă vestea – așa cum am spus la începutul articolului, anunțul poate să fie chiar cadoul pe care îl oferi familiei și prietenilor apropiați. Ai nevoie de o cutiuță drăguță, ambalaj pentru cadouri, confetti, coajă de ou sau ou de plastic, mesajul care dă vestea. Pentru fiecare cadou ai nevoie de aceste lucruri. Vezi mai jos un exemplu de cutiuță care dă vestea, pentru inspirație.

Cutiuta care aduce vestea

Lista cu lucruri de făcut – ai nevoie de o tabliță/foaie, cretă/cariocă, ramă și o listă cu lururi de făcut. Spre exemplu, dacă ești deja mămică și urmează bebe 2, poți să faci o listă cu lucruri de făcut (bifate deja) de primul bebe, printre care și mesajul soră/frate mai mare. Vezi mai jos un exemplu pentru inspirație. Poți folosi imaginea ca felicitare cadou pentru familie și prieteni apropiați, cu ocazia sărbătorilor.

Sora mai mare 1

Cărțile transmit mesajul – O ședință foto specială te poate ajuta, și de această dată, să dai frumoasa veste. De data aceasta poți să folosești cărți care au titluri ce te ajută să transmiți mesajul pe care dorești. Vezi mai jos câteva imagini ca exemple.

anunturi cu carti 1

anunturi cu carti 2

Acestea sunt doar câteva idei care să te ajute, însă poți să îți lași imaginația să aleagă cea mai potrivită variantă pentru tine și familia ta. Cu siguranță, indiferent de modul în care vei face anunțul special, toată familia va fi bucuroasă și va exista un motiv în plus de sărbătoare chiar de Paște.

Dacă ți-a plăcut articolul dă-i share pe Facebook.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.