Dă-le celor dragi frumoasa veste într-un mod original

Thumbnail-38---Noi-descoperiri-in-domeniul

Ai aflat frumoasa veste că urmează să devii mămică și acum trebuie să îi anunți și pe cei dragi despre minunea care urmează să apară în viața ta. Atunci de ce să nu profiți de ocazie și să faci acest lucru într-un mod original? În acest articol îți prezentăm câteva moduri inedite prin care poți să faci marele anunț, iar familia ta va fi cu adevărat impresionată.

poza 1
poza 2

Alege un mod super simplu dar cu adevărat impresionant de a-i anunța pe cei dragi că urmează să devii mămică. Poți opta pentru un compleu pentru bebe sau chiar un tricou pentru tine care să transmită mesajul dorit. În pozele de mai sus poți să vezi câte un exemplu pentru fiecare opțiune. Nu-i așa că sunt super drăguțe?

Poza 3

Poți să faci o întreagă ședință foto pentru a face anunțul într-un mod artistic care o sa aibă rezultate superbe. Apoi poți să organizezi o seară specială, iar invitații să descopere câte o poză în diverse locuri din casă. Lasă-ți imaginația să aleagă ce și cum vei acționa.

Poza 4
Poza 5

Rețelele de socializare pot să fie un loc perfect pentru a face marele anunț. Mai sus, găsești două idei care te pot ajuta. Tot ce îți trebuie este un calendar și un cadru special. Cu siguranță că reacțiile apropiaților nu vor întârzia să apară.

Poza 6
Poza 7

Dacă deja a apărut în viața ta o minune, poți să te bucuri de ajutorul acesteia pentru ca anunțul să fie și mai special și să-i suprindă și mai mult pe cei dragi ție. Mai sus, găsești două exemple pe care ai putea să le folosești. Ce spui? Nu-i așa că sunt super drăguțe?

Poți să alegi din lista de mai sus una dintre idei sau poți să completezi sau să le îmbunătățești, ba chiar poți să vii cu unele noi. Ideea principală este să te bucuri de această experiență specială.

Fă-i un cadou micuțului tău încă din primele clipe de viață! Oferă-i un viitor sigur! Detalii AICI!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.