5 activități pe care trebuie să le faci alături de micuțul tău primăvara aceasta

5-activități-pe-care-trebuie-să-le-faci-alături-de-micuțul-tău-primăvara-aceasta

Temperaturile au început să crească, soarele ne răsfață din ce în ce mai des cu razele lui calde, iar asta nu poate să însemne decât un lucru – primăvara a sosit. Și atunci de ce să nu te bucuri alături de micuțul tău de această vreme superbă? În acest articol îți prezentăm câteva activități perfecte pentru perioada aceasta.

1. Distracție în gradină – Cum ar fi să aveți propria grădină și să știți că ați lucrat împreună pentru roadele extrem de gustoase? Va fi cu siguranță foarte distractiv să faceți asta, mai ales că această activitate ”se va lăsa” cu haine murdare. Trebuie doar să investești câțiva bănuți într-un echipament pentru grădinărit și semințe.

2. Sporturi în aer liber – Acum că vremea s-a îmbunătățit și temperaturile au crescut este momentul perfect ca cel mic să învețe noi sporturi pe care să le practice în aer liber. Este un mod plăcut de a petrece timpul în natură și de a te bucura împreună cu el de frumusețea acestui anotimp.

3. Faceți o vizită la grădina zoologică – Ținând cont că vremea este foarte frumoasă, natura începe să prindă viață, o vizită la grădina zoologică este o idee perfectă pentru o zi de primăvară memorabilă. Cel mic va face cunoștință probabil pentru prima oară cu Martinică sau cu Ouăcăilă. O fie foarte distractiv, cu siguranță.

4. O întreagă dedicată distracției – Poți stabili împreună cu familia, săptămânal sau periodic o zi în care vă distrați împreună. Cum? E simplu! Cu o vizită la parcurile de distracție sau pur și simplu mergeți în parcurile cu locuri de joacă amenajate și fiți toți copii pentru o zi. Distracția este garantată!

5. Baloane de săpun – Probabil că îți vei aminti și tu de copilărie, când baloanele de săpun se aflau printre lucrurile preferate de tine. Așa că de ce să nu te bucuri alături de micuțul tău de această activitate.

Lasă-ți imaginația să aleaga ce activitate interesantă veți face asta. Poți să alegi din lista de mai sus următoarea distracție sau să treci pe listă o nouă activitate pentru zilele frumoase de primăvară!

Dacă ți-a plăcut acest articol, poți să îl distribui pe Facebook pentru a le lăsa pe prietenele tale să afle despre aceste activități distractive de primăvară!



Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.