Cum să te bucuri de sărbători în timpul sarcinii

Stem-Cells-Bank-Thumbnai---Sarbatori-2018

Priveliștea e albă, bradul e pregătit, iar în aer plutește nerăbdarea și mirosul de portocale. Crăciunul, o perioadă deja încărcată de magie, devine cu atât mai frumos cu cât știi că urmează să fii mămică.

Dacă simți că nu te mai poți bucura de sărbători ca pe vremuri, e normal. În burtica ta crește o mică-mare bucurie și parcă restul evenimentelor din jurul tău pică pe planul doi.

Anunță-ți apropiații că vremea petrecerilor până în zorii anului nou, maratoanelor de shopping sau a călătoriilor lungi a trecut și hai să vedem cum te poți bucura de sărbători liniștite și relaxante în perioada prenatală.

Concentrează-te pe tine

După ce vei deveni mămică, cam totul va fi despre copilul tău. Așa că spune “pas” curățeniei de Crăciun și petrece-ți acum timpul făcând ceea ce îți place. Încuie-te în dormitor cu o carte, urmărește un sezon întreg din serialul preferat sau, pur și simplu, întinde-te pe canapea cu persoana iubită. Răsfață-te. O meriți.

Odihnește-te, dormi, apoi mai dormi un pic

O noapte întreagă de somn pare un vis îndepărtat când trebuie să mergi des la baie sau ai dureri de spate. De aceea, profită de orice ocazie pentru a intra în REM. Un pui de somn după-amiaza, o seară în care mergi la culcare devreme, câteva ore în plus dimineață – toate acestea vor face minuni. Bucură-te de ele, fără să te simți vinovată că ratezi vreun Secret Santa la birou. Tu ești propriul tău Secret Santa.

Cere ajutor

Indiferent dacă respecți cu strictețe tradițiile de Sărbători sau ești mai relaxată în privința lor, pregătirile pot deveni obositoare. Deci, roagă-ți jumătatea să te ajute cu decorațiile de Crăciun și cu pregătirile pentru masa din Ajun. Bonus: aceasta e ultima perioadă pe care o veți petrece doar voi doi, înaintea celui mic. Bucurați-vă din plin de ea.

Cumpără online

Cumpărăturile de Crăciun devin tot mai stresante, de la an la an. Aglomerație, cozi, oameni fără răbdare, iritați – nu are rost să te expui acestui mediu. Anul acesta poți să bifezi un task de pe listă din liniștea și confortul casei tale.

Iar dacă nu te-ai putut abține și deja ai început să cumperi cadouri pentru copilul tău,cu atât mai bine.  

O jucărie azi, o păturică mâine, poate nici nu îți dai seama cum se adună cadourile.

Important în perioada asta este să iei fiecare lucru pe rând și să nu te extenuezi. Nu lăsa magia sărbătorilor și fericirea din perioada de sarcină să fie umbrite de griji inutile sau cheltuieli exagerate.

Știm că o dată cu bucuria și nerăbdarea, sarcina e uneori asociată și cu stres legat de viitorul copilului tău.

Nu trebuie să fie așa!

Cel mai frumos cadou pe care ți-l poți face ție și familiei tale în perioada aceasta e să te asiguri că ai făcut tot ce poți pentru ca viitorul copilului tău să fie în siguranță.

Aici este domeniul nostru de expertiză și te ajutăm cu plăcere.

Suntem conștienți de grijile unei viitoare mămici și nu vrem ca recoltarea și stocarea să contribuie la stres. Credem cu tărie în rolul pe care îl vor juca celulele stem în viitorul medicinei și dorim ca recoltarea și stocarea să fie accesibile tuturor.

De acum, poți plăti recoltarea și stocarea de celule stem cu doar 129 euro + TVA pe an, încă din primul an, fără alte costuri suplimentare.

Solicită o întâlnire gratuită cu un consultant Stem Cells Bank și află toate detaliile care te interesează. Click AICI!

PS: Echipa Stem Cells Bank îți urează sărbători liniștite, pe care să ți le petreci așa cum îți dorești!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.