Cum poate evita o gravidă viroza anuală?

Cum poate evita o gravidă viroza anuală (1)

A lua gripa sezonieră nu este niciodată în regulă, și mai ales când ești însărcinată. Boala poate fi mai severă în această perioadă și poate dura de trei ori mai mult la viitoarele mame. Este posibil să ai mai multe șanse să dezvolți și complicații precum pneumonia, care ar putea duce la spitalizare. Iar o gripă gravă crește riscul de travaliu și naștere prematură.

Iată câteva modalități de a evita gripa sezonieră!

Pentru a evita îmbolnăvirea când ești însărcinată:

  • Spală-te des pe mâini.
  • Evită aglomerația.
  • Stai departe de persoanele care sunt răcite.
  • Nu îți atinge ochii, nasul sau gura. Germenii sunt adesea răspândiți atunci când atingi o suprafață contaminată și apoi atingi aceste zone.

Dacă totuși ai contactat gripa, cum ar trebui să-ți tratezi simptomele?

 Adresează-te medicului dumneavoastră înainte de a lua orice tratament fără prescripție medicală.

Medicul dumneavoastră îți poate sugera:

  • Acetaminofen, tratamentul preferat pentru febră, dureri și dureri
  • Spray nazal salin sau irigare nazală

De obicei, poți găsi aceste tratamente printre remediile fără prescripție medicală pentru răceală și gripă. Verificați cu atenție etichetele.

Există tratamente naturiste?

Femeile însărcinate ar trebui să ia medicamente antivirale ca tratament de primă linie. Pentru simptome, încearcă aceste patru remedii naturale împotriva gripei:

  • Utilizează bomboane cu miere pentru a calma durerile de gât și tusea.
  • Odihnește-te din plin.
  • Bea multe lichide, cum ar fi apă, suc și ceai fără cofeină.
  • Pune un umidificator de aer în cameră pentru a oferi un plus de umiditate, ceea ce poate ajuta la ușurarea congestiei nazale. 

Sănătatea copilului tău este cea mai importantă. Cum ar fi să i-o poți asigura și după naștere? Acest lucru este posibil prin recoltarea de celule stem la naștere. Celulele stem sunt celulele „primordiale” ale organismului uman, care se pot diferenția în alte tipuri de celule cu rol în regenerarea la nivel tisular. Stem Cells Bank vine în sprijinul tău. Consultanții noștri îți stau la dispoziție atât telefonic, cât și pentru a stabili o întâlnire în care să afli mai multe informații despre posibilitățile de recoltare a celulelor stem și despre opțiunile de stocare, în așa fel încât tu să poți lua cea mai sigură decizie fiind informată corect despre aceste aspecte.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.