Cum funcționează de fapt recoltarea de celule stem?

Stem-Cells-Bank-RecoltareTermenul de recoltare duce cu gândul la un domeniu nou și rece. La laboratoare. La instrumente de oțel, care ne zgârie pielea.

La prima vedere, pare că nu are nicio legătură cu bucuria și căldura pe care ți-o aduce un suflet nou, căruia tu i-ai dat viață.

Dar este un mit.

Recoltarea de celule stem nu e o experiență grea, traumatizantă, care să te afecteze în vreun fel.

Iar pentru a spulbera mitul, vrem să îți spunem exact la ce te poți aștepta când va fi momentul să recoltezi.

Odată ce te-ai decis să recoltezi cu Stem Cells Bank, semnăm contractul și ne asigurăm că intri în posesia kitului de recoltare. E foarte important în punctul acesta, să îl anunți pe medicul tău ginecolog de decizia ta, deoarece el se va ocupa de procesul de recoltare.

Înainte de naștere, kitul de recoltare trebuie să fie înmânat obstetricianului. Apoi, echipa responsabilă cu nașterea va colecta sângele placentar şi ţesutul ombilical.

Procesul de recoltare va începe după ce ți-ai strâns prima oară copilul în brațe. După prima îmbrățișare, el va fi luat de neonatolog, iar personalul medical va curăța și dezinfecta zona.

Obstetricianul va cateteriza una din arterele venei cordonului ombilical cu un ac din setul de colectare. Acest proces nu e dureros și nu presupune niciun efort din partea ta.

După ce a colectat cel mai mare volum de sânge posibil, medicul va sigila setul de colectare cu un mecanism de siguranţă şi îl va amplasa în pachet.

Pe lângă sângele placentar și țesutul ombilical, este recoltat de asemenea și țesut de cordon ombilical într-un recipient special.

Imediat după recoltare, tu sau tatăl copilului va trebui să apelați numărul numărul nostru de urgenţă, pentru ca noi să ne ocupăm de transportul în condiţii de siguranţă a probei biologice către laborator.

Acesta este tot procesul. După recoltare, proba va fi identificată și testată, iar tu vei primi un telefon în următoarele săptămâni pentru a fi informat despre calitatea și cantitatea probelor.

Ce-ți rămâne de făcut? Să te bucuri de o viață întreagă de liniște, știind că viitorul copilului tău este asigurat.
Mai ai întrebări despre recoltare și stocare?

Vrei informații referitoare la partea financiară?

Nu ești încă decisă?

Solicită o întâlnire gratuită cu un consultant Stem Cells Bank, iar noi îți vom răspunde cu drag la toate întrebările. Click AICI!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.