Cum arată bugetul unei viitoare mămici

Stem-Cells-Bank-Thumbnai---Buget-de-mamica

Știm cu toții că venirea pe lume a unui copil presupune o reexaminare a bugetului unei familii. De la ecografiile din timpul sarcinii, până la cadoul de majorat, fiecare etapă a vieții micuțului tău va fi însoțită de noi cheltuieli și investiții financiare.

Planificarea unui buget pentru copilul tău pare copleșitoare la început, însă, dacă vei da un pas în spate și nu vei permite imaginii de ansamblu să te sperie, vei vedea că nu există nicio situație căreia să nu îi poți face față cu brio.

Ce înseamnă de fapt creșterea și educarea unui copil?

Deși cheltuielile variază de la familie la familie, în medie bugetul pentru copil reprezintă 30% din salariu. Astfel, într-o familie în care ambii părinți au salariul mediu pe economie, suma lunară alocată copilului va fi în jur de 2500 RON – puțin peste 500 euro.

Cum se ajunge la acest procent de 30%?

Controalele prenatale și nașterea reprezintă prima cheltuială. Maternitatea presupune anumite costuri, mai mari evident dacă vorbim de o instituție privată. Pe lângă nașterea propriu-zisă trebuie luate în calcul și costurile “colaterale” – consultații, alimentație specifică, bagajul lăuzei, etc.

Una peste alta, într-o estimare conservatoare, bugetul nașterii presupune cel puțin 1.000 euro. Imediat urmează o nouă cheltuială: recoltarea și prezervarea celulelor stem.

Aici poți răsufla ușurată, fiindcă Stem Cells Bank îți pune la dispoziție o ofertă nouă. De acum, poți plăti recoltarea și stocarea de celule stem cu doar 129 euro + TVA pe an, încă din primul an, fără alte costuri suplimentare.

După naștere și un moment de respiro, bugetul se adaptează în funcție de alte nevoi: scutece, lapte praf, vaccinuri, leagăn, cărucior, hăinuțe, mici jucării (vorbim de copii între 0 și 1 an).

În primii 3 ani, alimentația copilului tău se va diversifica, însă hăinuțele se schimbă cu viteză astronomică. Cu generozitate, estimarea cheltuielilor lunare ajunge la 800-1000 RON.

Educația copilului tău trebuie luată în calcul atunci când planifici bugetul. Între grădiniță și facultate, bugetul de părinte e cel mai solicitat și sare bine de 1.000 lei/lună, oricâte eforturi s-ar face în direcția limitării cheltuielilor.

Te sperie cifrele?

Nu ar trebui. Ce este important să ai în vedere, e că aceste cheltuieli vin gradual, pe rând, în funcție de creșterea și dezvoltarea micuțului tău. Niciodată nu va trebui să achiți într-o singură tură pentru toată mâncarea sau toate jucăriile pe care le vei cumpăra timp de 20 de ani. Ar fi absurd.

Tocmai pe această idee a fost gândită și noua noastră ofertă – cheltuieli graduale. Deoarece credem cu tărie în viitorul celulelor stem, ne dorim ca recoltarea și stocarea lor să fie normalizată și accesibilă – nicidecum un lux.

Nu uita, de acum recoltarea și stocarea de celule stem pot fi plătite cu doar 129 euro + TVA pe an, încă din primul an, fără alte costuri suplimentare.

Solicită o întâlnire gratuită cu un consultant Stem Cells Bank și află toate detaliile care te interesează. Click AICI!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.