Ce spun Medicii despre Stem Cells Bank?

Stem-Cells-Bank-Travaliu

Dragi părinți și viitori părinți…

Pentru că ştim cât de important este ca voi să fiți bine informaţi atunci când trebuie să luați o decizie referitoare la viitorul copilului vostru.

De aceea am decis să ne concentrăm o perioadă pe aceste articole speciale dedicate testimonialelor. 

Dacă acum câteva săptămâni v-am arătat opiniile părinților care au recoltat cu Stem Cells Bank, azi vrem să punem accent pe opinii specializate venite din partea medicilor care au lucrat cu biotehnologia de ultimă generaţie Stem Cells Bank.

Deci…

Ce spun Medicii despre Stem Cells Bank?

Dr. Olteiu (Spital CF2 Bucureşti)

În spitalul nostru, prima naştere din noul an transmite de fiecare dată un mesaj plin de speranţă şi are o valoare sentimentală deosebită atât pentru noi, medicii, cât şi pentru fericitul cuplu.

Suntem foarte bucuroşi că această familie a ales să depoziteze celule stem la una dintre cele mai moderne companii din România, Stem Cells Bank.

Suntem, de asemenea, încântaţi de faptul că se fac asemenea investiţii în ţara noastră şi că doctorii, biologii şi oamenii de ştiinţă din domeniul sănătăţii luptă şi au dorinţa de a duce medicina la un alt nivel.

Dr. Dorin Grigoras

Sunt foarte fericit că am adus pe lume o nouă vedetă în familie. Îi dorim tot binele din lume! De asemenea, suntem foarte fericiţi că Simona Amânar a ales să stocheze celule stem pentru bebeluşul ei. 

Este o dovadă de înţelepciune să folosim medicina preventivă pentru a proteja sănătatea copiilor noştri. 

În acelaşi timp am încredere în faptul că Stem Cells Bank foloseşte metode ştiinţifice de ultimă generaţie în domeniul procesării de celule stem. Asta înseamnă că am ajutat la stocarea celei mai bune grefe pentru nou născutul nostru.

Dr. Gluhovski (Spitalul Bega)

Noi, cei din spitalul Bega, ne-am bucurat foarte mult pentru cadoul oferit de Stem Cells Bank primului copil născut al anului 2013. 

Stocarea de celule stem este o metodă reală de prevenire a bolilor, mai ales acum când utilizările celulelor din cordonul ombilical se diversifică pe zi ce trece. 

Recomandăm cu tărie cuplurilor să fie foarte bine informate şi să înţeleagă cu adevărat rolul recoltării de celule stem, care derivă din faptul că grefele de celule stem sunt, din nefericire, foarte puţine. 

Pacienţii aşteaptă cel puţin 9-12 luni pentru un transplant, iar de cele mai multe ori în România nici măcar nu găsesc astfel de grefe.

Părinţii pot alege să recolteze celulele stem ale copilului lor pentru a beneficia de un răspuns foarte rapid (48 ore) în cazul în care se confruntă cu anumite boli (în jur de 70).

Noile cunoștințe și tehnicile de ultimă generaţie aduc mari progrese în sânul comunității științifice.

Dr. Negriloiou Roxanna

Noi, noua generație de oameni de știință care avem această profesie, credem cu tărie că medicina regenerativă ne va oferi un ajutor serios în ceea ce priveşte practica medicală de zi cu zi. 

În afară de utilizările pe care le cunoaştem deja, este de aşteptat ca terapiile celulare să se dezvolte din ce în ce mai mult. Am urmărit îndeaproape progresele uimitoare pe care le-au făcut cei de la Universitatea Duke, unde tratează copiii care suferă de paralizie cerebrală cu sânge din cordonul ombilical. 

Au început cu 4 pacienţi, iar acum au ajuns la 130. Suntem încântaţi că astfel de instrumente fascinante ne vor ajuta în viitor.

Nu puteam să aleg altceva pentru stocarea celulelor stem ale copilului meu decât un laborator foarte modern, Stem Cells Bank.

Dr. Bors Adrian

Cred că stocarea de celule stem este cea mai bună investiţie pentru siguranţa oricărei familii. 

Având în vedere faptul că lucrez în domeniul fertilizării în vitro de ani de zile, pot spune că progresul din România în domeniul medicinei, biologiei sau aplicaţiilor ne face pe zi ce trece mai înţelepţi şi mai mândri

Suntem fericiţi că acum avem ocazia să folosim metode şi tehnologii de ultimă oră, pe care acum câţiva ani le considerăm privilegii ale ţărilor vestice.

Dr. Stavri

Suntem foarte fericiţi de venirea pe lume a primului copil din acest an.

Am făcut tot ce ne-a stat în putere pentru a-i asigura o naştere sigură. Una dintre cele mai importante decizii ştiinţifice a fost să stocăm celule stem. 

Ştiinţa evoluează şi biotehnologia se dezvoltă tot mai mult pe zi ce trece. Am făcut deja 25000 de transplanturi de sânge cu un material pe care nu demult îl aruncam la coşul de gunoi din sala de operaţii: sânge din cordonul ombilical.

Am făcut o cercetare amănunţită şi, pentru că profesia noastră ne obligă să alegem cele mai noi şi mai moderne tehnologii, am ales o companie care oferă acest avantaj.

Atunci când stochezi celule stem, cel mai important factor este să ai cât mai multe celule viabile. 

Acest lucru este garantat de tehnologia de ultimă oră în domeniu, care este acum disponibilă în România.

Nu uita!

Dacă ai o întrebare te invităm să programezi o întâlnire de consultanță gratuită cu un reprezentant Stem Cells Bank. Click AICI pentru detalii!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.