Ce nu trebuie să-ți lipsească atunci când călătorești cu avionul alături de bebe

Stem-Cells-Bank-Mers-cu-avionul

Când te gândești că trebuie să zbori pentru prima oară alături de micuțul tău te cuprind tot felul de gânduri și întrebări? Neliniște?

Poți sta liniștită, nu este nimic atât de grav pe cât pare. Primul zbor al micuțului poate să fie o experiență foarte frumoasă atât pentru voi, cât și pentru el. Asta, cât timp ești pregătită pentru orice situație care poate să apară pe durata zborului.

Așa că, ai ales deja destinația, ai cumpărat biletele dar încă nu știi la ce să te aștepți. Primul pas este să fii foarte atentă atunci când faci bagajele pentru călătorie. Nu îți dorești să ai un bagaj imens și pe bebe în brațe, în timp ce alergi spre îmbarcare. Ce ar trebui să mai știi este că, trebuie să organizezi în așa fel încât să știi unde este fiecare lucrușor și să le pui la îndemână pe cele de care ai putea să ai nevoie urgent.

În acest articol îți vom prezenta 5 lucruri pe care trebuie să le ai la tine atunci când mergi prima oară cu avionul alături de cel mic. Bineînțeles că pot fi de folos și dacă nu ești chiar la prima călătorie de acest gen cu bebelușul tău, însă atunci, cel mai probabil știi deja ce te ajută și de ce ai nevoie pentru ca cel mic să se bucure de întreaga experiență.

Jucării noi

Este o idee foarte bună să pui în bagaj și câteva dintre jucăriile preferate ale lui bebe pentru confort și distragere, însă nu este sigur că vor avea efectul dorit. Așa că, asigură-te că ai împachetat o jucărie – două, noi, pe care bebe nu le-a văzut încă. De ce? Pentru că îl va distrage și îl va ține interesat și ocupat o perioadă bună de timp, fiind ceva nou pentru el. Va fi fascinant să descopere toate detaliile noi pe care le are jucăria respectivă și să încerce să se joace cu ea în diverse moduri.

Gustări delicioase

Cubulețe de fructe, legume și chiar gustări care în mod normal nu sunt permise zilnic, cum ar fi pufuleții, chipsurile sau dulciurile în general. Sunt o idee foarte bună pentru o călătorie de câteva ore cu avionul. Uneori este posibil să ai nevoie chiar tu de o gustare, ce să mai spunem de cel mic. Așa că, nu mai sta pe gânduri și pregătește pachețele delicioase pentru primul zbor alături de cel mic.

Pungi de plastic

Atunci când te-ai gândit ce urmează să conțină bagajul pentru bebe, te-ai asigurat că ai suficiente scutece și că ești pregătită și pentru cele mai neprevăzute situații. Însă, nu uita de pungile de plastic în care să depozitezi scutecele murdare. Trece-le pe listă și pune câteva în plus, doar ca să fii sigură că este totul sub control.

Un schimb de haine pentru tine

În situații în care stai mult timp cu bebe într-un loc probabil că deja te-ai obișnuit să ai mereu la tine un schimb în plus pentru bebe. Pentru că vrei să nu te ia prin surprindere nicio situație în care bebe s-ar murdări și tu nu ai avea la îndemână hăinuțe curate pentru a-l schimba. Ce te faci însă, dacă bebe te murdărește pe tine? Așa că, nu uita să împachetezi un schimb și pentru tine, pentru că nu știi niciodată ce se poate întâmpla și mai ales când ești cu bebe pentru prima oară pe avion.

Desene și videouri interesante pentru bebe

Este important să nu uiți să descarci videouri, desene și chiar jocuri pe telefonul tău, înainte să plecați la drum. Este o metodă foarte bună prin care îl poți ține pe cel mic ocupat și îl ajuți să se bucure din plin de primul zbor alături de voi.

Ce alte lucruri ai mai trece pe lista cu lucruri necesare pentru primul zbor alături de micuțul tău?

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.