Ce înseamnă valorile Stem Cells Bank?

Stem-Cells-Bank-Blog

Auzim tot mai des cuvântul valori, folosit ca o mantră la fiecare ședință de staff, la fiecare prezentare.

Dar ce înseamnă, de fapt, valori în lumea Stem Cells Bank?

Ei bine, pentru noi, aceste valori sunt stâlpii pe care ne-am construi, pe care am crescut și cu ajutorul cărora am fost alături de peste 4000 de familii care au ales să ne încredințeze viitorul copiilor lor.

Care sunt valorile Stem Cells Bank?

Nu sunt multe, poate nu sunt ieșite din comun. Dar sunt ale noastre și ne mândrim cu ele și cu ce am reușit să realizăm împreună.

Avem o fundație bazată pe 5 valori de la care refuzăm cu desăvârșire să ne abatem.

Astfel, în cei 9 ani de când existăm pe piața românească, ne-am creat următorul set de principii:

1. Calitate

Laboratorul nostru este construit cu materiale de calitate superioară şi funcţionează sub cele mai stricte proceduri, astfel încât orice risc de eşec este eliminat.

2. Experiență

Stem Cells Bank are în componenţa sa o echipă multinaţională cu studii de specialitate şi experienţă în domeniu care garantează cel mai bun tratament pentru grefele stocate.
3. Pionierat

Am procesat cu Sepax 2®, sistemul nostru automat şi închis care oferă cele mai bune rezultate fără niciun risc de eroare umană sau de contaminare în laborator.
4. Devotament

Laboratorul nostru funcţionează 365 de zile pe an (chiar şi în weekend-uri şi în zilele de sărbătoare legală).
5. Siguranță

Siguranța celulelor stem stocate este asigurată de reglementările stricte din domeniu. Aceste reglementări se aplică la nivel internațional tuturor băncilor de celule stem.

Medlife aduce un plus de încredere și siguranță, un plus pe care doar unul dintre cele mai mari Sisteme Medicale din România îl poate oferi.

Cu ajutorul acestor valori am reușit să devenim una dintre cele mai bune bănci de celule stem din România și singura din Timișoara.

Dacă și tu vrei să apelezi la serviciile noastre, dar încă mai ai nelămuriri, te invităm să programezi o întâlnire de consultanță gratuită cu un reprezentant Stem Cells Bank. Click AICI pentru detalii!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.