Ce cred Părinții despre Stem Cells Bank?

Stem-Cells-Bank-Pareri

Dragă mămică, 

Până acum am tot vorbit cu tine din punctul nostru de vedere. Din viziunea noastră, a specialiștilor Stem Cells Bank. 

Dar, deși mulți dintre noi suntem clienți SCB la rândul nostru, ne-am dat seama că, cel mai probabil, ai vrea să auzi mărturii de la oameni care chiar au trecut prin experiența recoltării și stocării.

Urmează să citești despre astfel de experiențe – deci relaxează-te, bea ceva cald și hai să trecem la treabă.

  • Fam. Crișan (Spitalul CF2, București)

„Sunt Alex Crișan, primul născut în 2013 la București, la spitalul CF II. 

Vreau să fiu primul și cel mai bun în tot ce voi întreprinde. 

Părinții mei au ales cea mai bună companie pentru păstrarea Celulor Stem. 

Le mulțumesc pentru asta!”

  • Fam. Popescu (Maternitatea Bega, Timișoara)

„Am fost foarte bucuroşi când am aflat că vom primi acest cadou. Am povestit tuturor prietenilor şi cunoscuţilor despre acest dar minunat la care nu ne aşteptam. 

Ştiam foarte bine ce înseamnă recoltarea de celule stem şi ce beneficii are. Am amânat luarea unei decizii privind recoltarea celulelor stem şi în final naşterea ne-a luat pe nepregătite. A fost cel mai frumos cadou pe care îl puteam primi.

Mulţumim, Stem Cells Bank!”

  • Fam. Vlad (Clinica President, Timişoara)

„La început am fost surprinşi de veste, apoi ne-am bucurat enorm. 

Această recoltare de celule stem ne dă un sentiment de linişte, este ca o asigurare pentru noi. 

Ne-am gândit la recoltare şi înainte de naştere, am tatonat subiectul, dar pe baza experienţei anumitor prieteni care nu au stocat celule stem pentru copiii lor şi pentru faptul că noi credeam că este mai mult o chestiune de viitor decât de prezent, nu am achiziţionat kit-ul de recoltare. Suntem fericiţi pentru acest cadou pentru că ştim acum cât de mult valorează sănătatea copilului nostru!

Mulţumim, Stem Cells Bank!”

  • Fam. Azuga (Spitalul Athena, Timişoara)

„Cu două zile înainte de naştere a apărut întrebarea-şoc din partea soţului cu privire la prelevarea celulelor stem. Abia atunci am realizat că, în tumultul evenimentelor, nici măcar nu am avut timp să stăm de vorbă  şi să ne consultăm cu privire la acest subiect. A

Am considerat atunci că timpul nu ne mai permite şi am căzut de comun acord să nu prelevăm. 

În sufletul nostru ne-am fi dorit acest lucru, ştiam cât este de important. În plus, şi primului copil îi prelevasem celule stem. 

Surpriza mare a fost atunci când doctorul ne-a anunţat că ni se oferă un kit de recoltare gratuit de către Stem Cells Bank. Surpriză e puţin spus.

Acum suntem fericiţi şi împăcaţi că şi al doilea copil al nostru are celule stem stocate. Sper să nu fie cazul să apelăm vreodată la ele şi să avem copilaşii sănătoşi lângă noi. Dar pentru că viaţa e plină de neprevăzut, ne bucurăm enorm de beneficiul acestui cadou neaşteptat şi surprinzător.

Mulţumim, Stem Cells Bank!”

  • Fam. Teodorescu (Spitalul Filantropia, Bucureşti)

„Celulele stem ale bebeluşului nostru au fost recoltate cu cel mai modern sistem biotehnologic din România. 

Noi susţinem serviciul de recoltare al celulelor stem şi suntem siguri că ne-am asigurat bebeluşul cu un material biologic unic.

Mulţumim, Stem Cells Bank!”

  • Fam. Codre (Maternitatea Giuleşti, Bucureşti)

„Suntem foarte fericiţi că cel mai nou şi îndrăgit membru al familiei este în sfârşit alături de noi şi că de acum înainte ne va lumina întreaga viaţă I-am asigurat sănătatea alegând să stocăm celule stem la cea mai modernă companie din România: Stem Cells Bank.”

Cam atât pe acum. În curând vom discuta și despre părerile medicilor cu care colaborăm, dar până atunci…

Nu uita!

Dacă ai o întrebare te invităm să programezi o întâlnire de consultanță gratuită cu un reprezentant Stem Cells Bank. Click AICI pentru detalii!

Dacă ți-a plăcut articolul, dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.