Ce activități distractive poți face împreună cu bebelușul tău

Ce-activități-distractive-poți-face-împreună-cu-bebelușul-tău

Probabil că ai o listă întreagă cu idei de activități pe care le poți face împreună cu cel mic, însă ce te faci când nu ai inspirație și nu găsești ceva potrivit? În acest articol îți prezentăm câteva activități care pot fi trecute pe lista ta.

1. Ieșiri în aer liber – Chiar dacă obișnuiți să ieșiți la plimbări destul de des, niciodată nu este prea mult. În felul acesta, micuțul se relaxează, descoperă lucruri noi și adoarme liniștit imediat după plimbare. Pentru a ieși din rutină, încearcă să faci de fiecare dată ceva nou. Spre exemplu, într-o zi mergeți în parc, în altă zi faceți o vizită la grădina zoologică, mergeți în plimbare până la bunici și lista poate să continue cu destinații diverse.

2. Relaxați-vă ascultând muzică – Îți place să asculți muzică? Atunci de ce nu ai face acest lucru împreună cu micuțul tău? Cu siguranță că se va bucura de puțină „gălăgie”. În plus, poți profita de ocazie și să aveți un moment de dans, împreună. Poate să fie foarte distractiv. De asemenea, rezultatele pe care muzica le poate aduce copilului sunt benefice pentru dezvoltarea modului de a asculta, pentru limbaj, creativitate și coordonare.

3. Fotografii și fimlulețe – Acestă activitate nu este doar distractivă, este și un bun mod de a captura momente importante peste care puteți să reveniți împreună în timp. Pentru asta, poți realiza o colecție, un album, pe care o va aprecia peste ani și se va amuza de cele mai frumoase momente pe care le-ați petrecut împreună. De asemenea, poți să folosești imaginile pentru a-i suprinde pe cei dragi. Felicitări sau chiar înregistrări întregi, pot fi cadoul perfect pentru cei apropiați. Nu doar că vor aprecia gestul dar le va aduce și zâmbetul pe buze în timp ce le urmăresc.

4. Dă frâu liber imaginației – Puteți să vă puneți la încercare spiritul artistic. Puteți picta împreună sau chiar să gătiți. Sunt activități foarte distractive care vor avea rezultate „memorabile”, cu siguranță. Dacă alegi varianta în care pictați, poți chiar să păstrezi prima „capodoperă” și să i-o dăruiești mai târziu.

Acestea sunt doar câteva idei pe care le poți adăuga pe lista ta, însă dacă faci un mic research vei găsi, cu siguranță, multe altele. Fiecare clipă petrecută alături de micuțul tău este una specială și plină de emoții frumoase. Așa că, bucură-te din plin de fiecare moment împreună.

Dacă ți-au fost de folos informațiile din acest articol, distribuie-l pe facebook, pentru a le inspira și pe prietenele tale!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.