Care sunt beneficiile consumului de migdale în sarcină

Femeile însărcinate au nevoie de multă atenție la alimentație pentru a suplimenta noile nevoi ale corpului lor. Migdalele reprezintă un aliment care este bogat în vitamine și minerale și, de asemenea, ajută la menținerea greutății corporale a mamei.

Iată 7 beneficii ale consumului de migdale în timpul sarcinii:

Bogate în proteine: conținutul ridicat de proteine ​​din migdale ajută la dezvoltarea sănătoasă a masei musculare la un copil în creștere. Acest lucru induce, de asemenea, forța mamei pentru a face față durerii la naștere.

Bogate în vitamina E: ajuta la formarea sănătoasă a părului și a pielii bebelușului.

Bogate în Mangan: Migdalele nu ajuta doar la reglarea greutații bebelușului, ci și a mamei. Conținutul de mangan ajută, de asemenea, la formarea oaselor puternice și sănătoase.

Calciu: Deoarece migdalele sunt bogate în calciu, ajută la reducerea riscului de hipertensiune arterială și pre-eclamsie în timpul sarcinii. De asemenea, calciul este esențial pentru construirea oaselor și a dinților bebelușului.

Fibre: conținutul de fibre din dieta unei femei însărcinate ar trebui să fie ridicat, deoarece acestea reglează mișcarea intestinală și ajută la digestia alimentelor. Acest lucru reduce riscul de constipație. Migdalele sunt o sursă bogată de fibre.

Riboflavină: conținutul de riboflavină din migdale ajută la dezvoltarea cognitivă a bebelușului. Cantitatea bună de riboflavină ajută, de asemenea, la menținerea nivelului de energie.

Folat: conținutul de acid folic din migdale este esențial pentru formarea sănătoasă a creierului și a sistemului nervos al bebelușului. Folatul ajută, de asemenea, la protejarea bebelușului în creștere de defecte ale tubului neural în stadiile prenatale de creștere.

Deși migdalele au mari beneficii în timpul sarcinii, este totuși recomandabil să consulți medicul înainte de a le consuma, deoarece pot avea și reacții alergice în unele cazuri.

Sănătatea copilului tău este cea mai importantă. Cum ar fi să i-o poți asigura și după naștere? Acest lucru este posibil prin recoltarea de celule stem la naștere. Celulele stem sunt celulele „primordiale” ale organismului uman. Ele se pot diferenția în alte tipuri de celule care, la rândul lor, pot asigura regenerarea la nivelul ţesuturilor şi organelor din corpul uman. Consultanții noștri îți stau la dispoziție atât telefonic cât și fizic, pentru a stabili o întâlnire în care să afli mai multe informații despre posibilitățile de recoltare a celulelor stem și despre opțiunile de stocare, în așa fel încât tu să poți lua cea mai sigură decizie fiind corect informată despre toate aceste aspecte.



Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.