Când vrei să te asiguri că totul e ok…

SCB_Thumbnail_articol_Screening

Știai că Stem Cells Bank oferă și servicii de screening neonatal?

În acest articol îţi explicăm în detaliu ce presupun serviciile de ultimă generaţie pe care ţi le oferim şi ce implicaţii au pentru viitorul copilului tău.

Screening-ul neonatal este cel mai eficient program de screening.

Este un test ştiinţific de diagnosticare care depistează timpuriu 55 de tulburări genetice, metabolice și hormonale.

Aceste boli sunt greu de observat, nu prezintă simptome în timpul perioadei neonatale şi pot duce la probleme grave de sănătate (retard mintal, insuficienţă renală, insuficienţă hepatică sau anomalii ale sistemului nervos central, chiar moarte subită).

Testul există din anul 1965 şi este recunoscut ca fiind standardul acceptat de îngrijire medicală.

În momentul de faţă, toate statele fac un screening de rutină pentru fiecare nou-născut pentru depistarea fenilcetonuriei (PKU) şi hipotiroidismului congenital.

Poate acum te gândești…

Copilul meu pare sănătos. Chiar sunt testele necesare?

Majoritatea nou-născuţilor cu tulburări identificate de testul de screening neonatal nu prezintă semne evidente de boală imediat după naştere.

Testul de screening neonatal va identifica la majoritatea copiilor aceste tulburări, dacă ele există, şi va alerta medicul cu privire la nevoia specială de îngrijire.

Prin depistarea timpurie, afecţiunea poate fi tratată înainte să poată cauza efecte dăunătoare permanente.

Serviciul de screening neonatal include:

  • Kit-ul de recoltare
  • Transportul probei
  • Testarea probei
  • Testele suplimentare pentru rezultatele neconcludente

Ai nevoie de mai multe informații?

Te invităm să stabilești o întâlnire gratuită cu un reprezentant Stem Cells Bank pentru a afla toate detaliile de care ai nevoie! Dă click AICI pentru detalii.

Ți-a plăcut articolul? Dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.