5 lucruri care nu trebuie să lipsească din bagajul bebelușului

Când călătorești cu bebelușul tău, este important să fii pregătit pentru orice situație. Ai nevoie de o geantă sau un bagaj bine organizat, ca să te asiguri că ai tot ce aveți nevoie pentru a vă simții confortabil în orice situație. 

Iată 5 lucruri de inclus în bagajul bebelușului tău:

  1. Scutece și șervețele umede: 

Probabil că aceste lucruri îți sunt necesare tot timpul, dar merită menționate, ca să te asiguri că nu le uiți și că ai suficiente. Pe lângă scutece și șervețele, asigură-te că ai și cremă pentru erupții cutanate, pentru că fundul și zona din spatele genunchilor bebelușului reprezintă zone sensibile, care necesită extra îngrijire. În timpul călătoriilor bebelușul poate transpira sau poate necesita să fie schimbat mai des și în spații mai mici. Asigură-te că ai la îndemână tot ceea ce și-ar putea fi de folos! 

  1. Îmbrăcăminte suplimentară

Bebelușii sunt cunoscuți pentru că scuipă salivă și au accidente de scutec, așa că este o idee bună să împachetezi câteva ținute suplimentare pentru orice eventualitate. Ai nevoie de cel puțin un schimb în plus pe zi față de cât ai calculat inițial, ca să fii sigură că ai destule haine în vacanță. De asemenea, pune în bagaj o pălărie dar și șosete, pentru că nu știi niciodată cum va fi vremea.

  1. Pături: 

În funcție de locul în care călătorești și de vreme, poate fi necesar să împachetezi câteva pături pentru a-ți menține bebelușul cald și confortabil. O pătură ușoară de muselină este grozavă pentru înfășat, schimbat sau așezat bebelușul în diferite locuri, în timp ce o pătură mai groasă poate fi folosită pentru un plus de căldură. 

  1. Sistem de purtare a bebelușului: 

Un sistem de purtare a bebelușului poate fi un adevărat salvator atunci când călătorești, mai ales dacă ți-ai propus să vizitezi multe lucruri, să mergi pe jos sau să te aventurezi în drumeții. Un marsupiu îți permite să menții copilul aproape de pieptul tău într-o poziție confortabilă, având în același timp mâinile libere.

  1. Suzete și jucării de dentiție: 

Dacă bebelușul folosește o suzetă sau o jucărie de dentiție, asigură-te că ai pus în bagaj suficiente. Pe lângă faptul că aceste lucruri cad des pe jos și trebuiesc sterilizate, aceste articole pot ajuta la calmarea bebelușului în timpul călătoriilor și în medii noi.

Să iei la tine tot ceea ce ai nevoie te poate ajuta să fii în siguranță și să te simți confortabil în diverse situații ce pot apărea. Călătoriile cu bebelușul nu sunt tocmai ușoare, dar le poți face mai frumoase dacă ai la îndemână tot ceea ce ți-ar putea fi necesar!

Sănătatea copilului tău este cea mai importantă. Cum ar fi să i-o poți asigura și după naștere? Acest lucru este posibil prin recoltarea de celule stem la naștere. Celulele stem sunt celulele „primordiale” ale organismului uman, care se pot diferenția în alte tipuri de celule cu rol în regenerarea la nivel tisular. Stem Cells Bank vine în sprijinul tău. Consultanții noștri îți stau la dispoziție atât telefonic, cât și pentru a stabili o întâlnire în care să afli mai multe informații despre posibilitățile de recoltare a celulelor stem și despre opțiunile de stocare, în așa fel încât tu să poți lua cea mai sigură decizie fiind informată corect despre aceste aspecte.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.