Exerciții fizice în sarcină ca să te menții în formă

Exercițiile fizice în timpul sarcinii sunt o modalitate sigură și eficientă de a-ți menține sănătatea și bunăstarea, oferind în același timp beneficii pentru corpul și mintea ta. Exercițiile fizice regulate pot ajuta la controlul creșterii în greutate, la reducerea riscului de diabet gestațional și hipertensiune arterială, îmbunătățirea dispoziției și pregătirea organismului pentru naștere.

Cu toate acestea, este important să iei măsuri de precauție și să te consulți cu doctorul tău înainte de a începe sau de a continua orice rutină de exerciții în timpul sarcinii.

Alege exerciții cu impact scăzut
În timpul sarcinii, este important să alegi exerciții cu impact redus, care să fie blânde pentru articulații și să reducă riscul de rănire. 
Mersul pe jos, înotul și yoga prenatală sunt toate opțiuni excelente care pot ajuta la menținerea sănătății cardiovasculare și la îmbunătățirea flexibilității.

Hidratează-te corect
Este important în timpul sarcinii, mai ales atunci când faci mișcare. Încearcă să bei cel puțin 8-10 pahare de apă pe zi și ia în considerare consumul de lichide înainte, în timpul și după antrenament pentru a menține hidratarea.

Evită suprasolicitarea 
Să îți asculți corpul atunci când faci exerciții fizice este primul pas pentru a te menține sănătoasă. Dacă suferi amețeli, dificultăți de respirație sau durere în timpul exercițiilor fizice, oprește-te imediat și odihnește-te. Modifică rutina de exerciții după cum este necesar pentru a face față schimbărilor din corpul tău.

Poartă îmbrăcăminte confortabilă: 
Îmbrăcămintea confortabilă și respirabilă poate ajuta la prevenirea supraîncălzirii și la reducerea riscului de iritare a pielii în timpul exercițiilor fizice. Alege haine care se potrivesc și oferă sprijin pentru burta ta în creștere.

Fă exerciții Kegel pentru pelvis: 
Exercițiile pentru mușchii pelvisului, cum ar fi Kegels, pot ajuta la întărirea mușchilor care susțin vezica urinară, uterul și rectul. Aceste exerciții pot ajuta, de asemenea, la pregătirea organismului pentru naștere și la reducerea riscului de incontinență după naștere.

Sănătatea copilului tău este cea mai importantă. Cum ar fi să i-o poți asigura și după naștere? Acest lucru este posibil prin recoltarea de celule stem la naștere. Celulele stem sunt celulele „primordiale” ale organismului uman, care se pot diferenția în alte tipuri de celule cu rol în regenerarea la nivel tisular. MedLife Stem Cells Bank vine în sprijinul tău. 

Consultanții noștri îți stau la dispoziție atât telefonic, cât și pentru a stabili o întâlnire în care să afli mai multe informații despre posibilitățile de recoltare a celulelor stem și despre opțiunile de stocare, în așa fel încât tu să poți lua cea mai sigură decizie fiind informată corect despre aceste aspecte.
 Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.