4 lucruri pe care trebuie să le știi despre bebelușii născuți primăvara

4-lucruri-pe-care-trebuie-să-le-știi-despre-bebelușii-născuți-primăvaraTe-ai întrebat vreodată dacă anotimpul în care ești născută are vreun efect asupra ta, asupra personalității tale sau a vieții tale? Sau crezi că nu contează atât de mult anotimpul în care ești născută?

Se pare că acest lucru are o însemnătate aparte și te poate ajuta să prevezi anumite lucruri referitoare la viitorul micuțul tău doar în funcție de anotimpul în care s-a născut.

Și pentru că tot se apropie primăvara în acest articol vom prezenta 4 lucruri despre bebelușii născuți primăvara. Așa că dacă în câteva luni urmează să se nască micuțul tău, sau deja ai un bebeluș născut primăvara, pregătește-te pentru că urmează să-ți dezvălui câteva lucruri foarte interesante.

1. Bebelușii născuți primăvara sunt mult mai optimiști și pozitivi – bebelușii născuți în acest anotimp în care natura revine la viață, vor crește pentru a deveni genul de om care vede jumătatea plină a paharului în orice situație. Pe lângă faptul că aceasta atitudine îi va ajuta în general, tot datorită acestei atitudini pozitive, au un sistem imunitar mai puternic.

2. Sunt mai predispuși să aibă o afecțiune cardiacă – ar fi bine să fii foarte atentă la acest aspect, mai ales dacă micuțul tău este născut în luna martie. Rezultatele unui studiu în care a fost testată și analizată starea de sănătate a 1,7 milioane de persoane, studiu realizat la Columbia University Medical Center, au aratat că bebelușii născuți în luna martie prezintă un risc mai ridicat în apariția afecțiunilor cardiace. Cu toate acestea, nu trebuie să te îngrijorezi, chiar dacă în urma studiului a reieșit această concluzie, nu a fost depistată cauza care declanșează aceste afecțiuni cardiace, așa că nu trebuie să faci nimic diferit, în acest moment. Doar să fii conștientă că există acest risc.

3. Sunt mai predispuși să ocupe funcții de conducere – cu siguranță ți-ar plăcea să știi că micuțul tău va ajunge să aibă o funcție de conducere, la maturitate. Ei bine, am vești bune pentru tine. Un studiu realizat în China, Signapore și Canada, a analizat date despre zilele de naștere ale 375 ale unor directori din aceste țări. În urma acestui studiu a reieșit că bebelușii născuți în lunile Martie și Aprilie au cele mai multe șanse să ajungă în capul unei companii, potrivit Time.

4. Sunt mai predispuși să te țină trează până târziu în noapte – bebelușul tău adoarme târziu în noapte? S-ar putea să aibă legătură cu faptul că este născut primăvara și există ipoteze științifice care susțin acest lucru. Cercetătorii din Spania și Italia au găsit o legătură între anotimpul nașterii și obiceiurile pe care le au bebelușii atunci când vine vorba despre somn. Aceștia presupun că micuții născuți primăvara (la fel se întâmplă și în cazul celor născuți vara) au ceasurile biologice „setate” cu zile mai lungi, în comparație cu micuții născuți toamna sau iarna.

Tu ce crezi? Anotimpul în care se naște micuțul tău, îi poate influența viitorul?

Dacă ți-a plăcut articolul dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.