4 Idei creative de a face marele anunț de Crăciun

Stem-Cells-Bank-Blog-Craciun

Una dintre părțile frumoase la a fi însărcinată este faptul că poți să-i bucuri pe cei dragi dându-le vestea cea mare. Dacă ești însărcinată în această perioadă cu atât mai frumos, pentru că le poți face un cadou de Crăciun minunat. Și, ca de obicei, suntem aici ca să-ți dăm o mână de ajutor în această direcție, așa că am selectat 4 idei creative pe care le poți pune în practică dacă vrei să faci marele anunț de Crăciun.

Supriza de la ornamentele de brad - O idee minunată ar fi să organizezi o petrecere în care una dintre activități să fie ornatul bradului. Doar imaginează-ți, toți cei dragi alături, mirosul de brad, ornamentele și luminitele strălucitoare – spiritul sărbătorilor este tot mai prezent, iar atmosfera este perfectă pentru marele anunț. Dar, asta nu e tot.

Câteva dintre ornamente conțin un mesaj supriză – „Urmează să devenim părinți”. Cum faci asta? Cumperi câteva globuri mari, de preferat de o singură culoare și pe cât posibil fără sclipici. Pe ele scrii cu acuarelă sau marker mesajul pe care vrei să-l transmiți. Următorul pas este să plasezi ornamentele cu mesajul supriză, în diferite locuri ca să ajungă la mai multe persoane pe măsură ce împodobiți bradul împreună. Iar ultimul pas este să te bucuri din plin de reacția invitaților atunci când vor afla vestea cea mare.

Rezolvă puzzelul și descoperă mesajul – Că tot suntem în sezonul cadourilor, poți să le faci prietenilor un cadou original prin care le dai frumoasa veste. Un puzzle care le transmite exact mesajul, însoțit de un bilețel care să-i încurajeze să-l rezolve cât mai repede pentru a descoperi secretul ce se ascunde în rezolvarea acestuia.

Dacă sunt persoane apropiate cărora le puteți da cadoul în persoană, cu atât mai bine pentru că veți putea vedea reacția pe viu și chiar să o filmați și să o păstrați ca amintire. Iar dacă dorești să le trimiți prietenilor aflați la depărtare, atunci poți să plănuiești o discuție video în timp ce descoperă cadoul.

Tricouri personalizate – Da, este o idee des întâlnită însă mereu suprinde datorită mesajului transmis. Așa că, dacă plănuiești o masă de Crăciun cu cei dragi sau dacă ești invitată la o cină de Crăciun alături de apropiați, poți opta și pentru această variantă de a face anunțul.

Tot ce trebuie să faci este să comanzi tricouri cu mesajul dorit de tine, atât pentru tine, cât și pentru tătic, și la un moment dat pe durata cinei să faceți dezvăluirea, schimbându-vă ținuta, cu cele două tricouri personalizate. Cu siguranță că supriza va fi uriașă pentru toți cei prezenți la masă.

Melodia noastră preferată – Care poate fi cea mai frumoasă melodie atât pentru voi, cât și pentru cei dragi? Sunetul bătăilor inimii lui bebe. Gândește-te ce cadou frumos ar fi acesta pentru părinții tăi sau pentru socrii.

Bineînțeles că această melodie ar trebui să fie însoțită de un bilețel explicativ, poate chiar o scrisorică de la viitorul nepoțel în care le spune că abia așteaptă să-i cunoască în 9 luni de zile. Pune-ți imaginația la contribuție si, cu siguranță, va ieși un cadou deosebit.

Acestea sunt doar 4 idei pe care le poți pune în aplicare pentru a face marele anunț. Care îți face cu ochiul? Pe care te vezi punându-l în aplicare?

PS: Pentru că suntem în sezonul cadourilor, ai șansa să-i faci micuțului tău un cadou de neprețuit încă înainte să se nască – asigură-i viitorul alegând să-i recoltezi și stochezi celulele stem la naștere. Pentru mai multe detalii, click AICI.

Dacă ți-a plăcut articolul dă-i share pe Facebook!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.