Primul Paște alături de bebe – un moment important

Primul-Paște-alături-de-bebe---un-moment-important

Se apropie sezonul pascal, un sezon colorat și plin de iubire! Bineînțeles că îți dorești să ai parte de momente speciale alături de micuțul tău și de toți cei apropiați, iar pentru asta trebuie să fii creativă și să renunți la monotonie, parfumându-le cu multe culori primăvăratice.

Însă, ca de obicei, nu te lăsăm la greu și în acest articol îți oferim 4 sugestii pentru a crea noi amintiri și pentru a te bucura din plin de frumusețea acestei sărbători.

1. Optează pentru hăinuțe tematice – Chiar acum îi poți cumpăra copilului tău articole vestimentare care să respecte tematica pascală. Este foarte simplu! Sunt foarte multe locuri de unde le poți achiziționa. Tricourile, pantalonașii, rochițele, pijamalele sau încălțările cu iepurași, viu colorate sunt cele mai potrivite pentru cei mici fiindcă aceștia sunt atrași de jocuri și jucării.

2. Alege materialele cele mai potrivite pentru pielea copilului tău – Verifică eticheta hăinuțelor și cumpără-le pe cele din materiale naturale. Evită pe cât de mult posibil materialele sintetice fiindcă acestea pot declanșa neașteptate probleme bebelușului.
Specialiștii recomandă bumbacul deoarece, spre exemplu, iarna ține de cald și vara de răcoare și de altfel absoarbe transpirația și rezistă foarte bine la spălări repetate.

3. Creează un ambient potrivit sezonului – După ce ai ales ținuta micuțului, asigură-te că întregul decor se potrivește. Primul Paște alături de bebe trebuie să fie memorabil deci trebuie să te asiguri că totul este perfect, atât pentru tine, cât și pentru cei dragi ție.

4. Cât mai multe poze – Este clar, e un moment super important pentru tine și familia ta, fiind vorba despre primul Paște împreună cu bebe. Așa că trebuie să faci cât mai multe poze și să filmezi pentru ca în scurt timp să urmărești în compania micuțului tău și să vă amintiți cu drag de acele momente.

Dacă ți-a plăcut acest articol, îl poți share-ui chiar acum pe Facebook pentru a le da și altor mămici oportunitatea să afle de aceste sfaturi care le pot ajuta.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.