6 lucruri pe care să le faci în ultima lună de sarcină

6-lucruri-pe-care-să-le-faci-în-ultima-lună-de-sarcină

Ultima lună de sarcină este cu adevărat o provocare. Este momentul în care realizezi că în scurt timp o să îl ții în brațe pe bebe. Emoții și o mulțime de întrebări te cuprind în această perioadă și mereu te gândești cu drag la primele clipe petrecute alături de minunea care urmează să apară în viața ta.

Pentru ca se spune că timpul trece mai repede atunci când ai ceva de făcut, am pregătit pentru tine o listă cu lucruri pe care să le rezolvi, cu ajutor sau nu, în ultima lună de sarcină.

1. Cumpără și ”instalează” scaunul pentru mașină – Siguranța bebelușului trebuie să fie pe primul loc mereu. Așa că, nu mai sta pe gânduri și achiziționează un scaun pentru mașină și instalează-l pentru ca totul să fie pregătit pentru micuț.

2. Asamblează mobila pentru camera bebelușului – Dacă deja ai cumpărat mobila necesară pentru camera micuțului, ultima lună de sarcină este perioada perfectă pentru a te apuca să o asamblezi și să termini cu amenajatul încăperii. În acest caz este posibil să ai nevoie de ajutorul celor din jur dar va fi, cu siguranță, o experiență foarte interesantă.

3. Asigură-te că ai cumpărat toate cele necesare pentru bebeluș – Aici vorbim în primul rând de ”rezerva” de scutece, șervețele, cremă hidratantă, păturici de unică folosință. În cazul în care nu le-ai achiziționat deja, este momentul perfect să mergi la shopping și să te aprovizionezi.

4. Pregătește bagajul pentru maternitate – Trebuie să fii pregătită din timp pentru că este posibil ca bebe să te ia prin surprindere. Așa că, este recomandat să ai bagajul cu toate cele necesare deja pregătit. Află ce trebuie să conțină bagajul pentru maternitate de AICI! (http://stemcellsbank.ro/blog/ce-trebuie-sa-contina-bagajul-unei-viitoare-mamici)

5. Programează o ședință foto imediat după naștere – Nu este nimic mai frumos decât să suprinzi prin fotografii profi momentele din primele săptămâni de viață ale micuțului. Așadar, nu mai sta pe gânduri și sună un fotograf.

6. Răsfață-te – În această ultimă lună de sarcină fă tot posibilul să te răsfeți. Dacă vrei să îți faci pedichiura sau manichiura, fă-o, odihnește-te, uită-te la filmele preferate sau programează-te la coafor. Profită de această ultimă lună de sarcină și răsfață-te cât mai mult pentru că urmează o perioadă foarte intensă și solicitantă dar și foarte specială și frumoasă pentru tine ca mămică.

Alege din această listă lucrurile pe care vrei să le faci și bucură-te din plin de frumoasa perioadă din viața ta! A mai rămas puțin timp până când îl vei ține pentru prima oară în brațe pe micuțul tău!Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.