5 idei pentru a face marele anunț – ediția de toamnă

5-idei-pentru-a-face-marele-anunț---Ediția-de-toamnă

În clipa în care ai aflat că urmează să devii mămică, ți-ai dorit să îi anunți pe toți apropiații de momentul special pe care îl trăiești. Este bine însă, să ai puțintică răbdare și să cauți un mod original prin care să le dai frumoasa veste.

Toamna a sosit, iar acest lucru poate să te ajute foarte mult. Peisajele pe care ni le oferă natura în acest sezon sunt de-o frumusețe uimitoare. Paleta de culori pe care o regăsim încântă privirea și ne ajută să suprindem cadre de-a dreptul superbe. Ca de obicei, venim în ajutorul tău cu câteva idei care să te ajute atunci când faci anunțul.

Știm că trebuie să fie unic și să rămână în amintirea tuturor, așa că am am făcut research și am ales cele mai frumoase idei, pentru tine.

1. O plimbare cu bicicleta în trei <3

Caută un parc prin care obișnuiți să vă plimbați și alege locul perfect pentru pozele ce vor anunța frumoasa veste. Ai nevoie de recuzită pentru această idee. Împrumută o bicicletă pentru copii, de la o prietenă pe care ai anunțat-o deja că urmează să devii mămică.

Ce spui?

1

2. Picnic

Repeți pașii de la prima idee, iar după găsirea cadrului perfect, organizezi un mini picnic pentru ședința foto. Recuzită necesară: pătură, papuci pentru bebel și ceva care să anunțe frumoasa veste (tabliță, un coală de hârtie pe care să fie scrisă frumoasa veste etc).

Cum ți se pare?

2.1

2.2

3. Cel mic face anunțul cel mare

Dacă ai deja un copil, atunci poate să te ajute ca anunțul să fie și mai plin de emoție. În poza de mai jos găsești un exemplu frumos pe care îl poți pune foarte ușor în practică.

3

4. Natura – cel mai bun aliat

Dovleacul se găsește foarte ușor în această perioadă și te poate ajuta să le dai frumoasa veste celor apropiați într-un mod foarte creativ. Am selectat câteva idei foarte interesante și ușor de pus în practică. Le poți vedea mai jos.

4.1

4.2

4.3

4.4

5. Tradiționalul anunț cu hăinuțe pentru bebe

Destul de des întâlnit și potrivit pentru fiecare sezon, este anunțul în care, din recuzită, fac parte hăinuțe pentru bebe. Vezi mai jos câteva idei pe care le poți pune în practică.

5.1

5.2

Acestea au fost ideile noastre. Poți să le adaptezi sau să vii cu propriile idei, lasă-ți imaginația să meargă cât mai departe. După ce te-ai hotărât scrie-ne într-un comentariu cum vezi tu anunțul perfect.

Dacă ți-a plăcut acest articol, dă-i share și ajută-le și pe prietenele tale cu idei pentru marele anunț.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.