Iubirea copilului – puritate și sinceritate

Iubirea-copilului--puritate-și-sinceritateTe-ai gândit, măcar pentru un moment, ce ți-ar transmite copilașul tău, dacă ar putea, în primele luni de viață?

Cu siguranță ar începe prin a-ți mulțumi pentru grija zilnică pe care i-o porți. Chiar și lucrurile mărunte pot însemna foarte mult! Fiecare gângurit și fiecare zâmbet al lui transmit multe. De fiecare dată când îl îmbrățișezi, simți iubirea pură și bucuria sinceră.

De asemenea, ți-ar mulțumi pentru toate nopțile nedormite în care aveai grijă de el, pentru că îi ștergi lacrimile și încerci să-i alini durerea de fiecare dată când ceva nu este în regulă.

Nu există cuvinte care să descrie recunoștința pentru iubirea necondiționată pe care i-o oferi, și cu toate acestea, ți-ar mulțumi și pentru acest lucru.

Fiecare clipă din zi te gândești ce ai putea să faci ca totul să fie bine, ca micuțul tău să nu pățească ceva, să nu-l rănească ceva. Această grijă face parte din viața unei mame și nu dispare nici atunci când copilașul crește.  

Am fi onorați să contribuim la siguranța viitorului tău copil, tocmai de aceea îți spunem că îi poți face micuțului tău un cadou neprețuit, încă de dinainte să se nască. Un cadou făcut cu toată dragostea și grija pe care i-o porți, un cadou pe care îl va avea cu el pentru toată viața: propria lui mostră de celule stem care îi va fi disponibilă oricând, în caz că va avea nevoie de ea pentru a-și proteja sănătatea.

Ne dorim ca decizia ta să fie una corectă, iar pentru a face acest lucru te invităm să soliciți o întâlnire complet gratuită cu unul dintre consultanții noștri. Acesta îți va oferi informații corecte, iar tu nu vei avea nici o obligație față de noi.

Accesează acest link, înscrie-te și te vom contacta în mai puțin de 48 de ore: www.stemcellsbank.ro/celulestem

Acest video este dedicat tuturor mămicilor și viitoarelor mămici: 

Mulțumesc că mă iubești, mami!Te-ai gândit, măcar pentru un moment, ce ți-ar transmite copilașul tău, dacă ar putea, în primele luni de viață?Cu siguranță că ți-ar mulțumi pentru iubirea necondiționată pe care i-o oferi și pentru toate nopțile nedormite pe care ți le-ai petrecut având grijă de el. Fiecare clipă din zi te gândești ce ai putea să faci ca totul să fie bine, ca micuțul tău să nu pățească ceva, să nu-l rănească ceva. Această grijă face parte din viața unei mame și nu dispare nici atunci când copilașul crește.Oferă-i micuțului tău un cadou neprețuit, încă de dinainte să se nască: propria lui mostră de celule stem care îi va fi disponibilă oricând, în caz că va avea nevoie de ea pentru a-și proteja sănătatea. Accesează acest link pentru mai multe detalii despre recoltarea celulelor stem la naștere: www.stemcellsbank.ro/celulestem

Posted by Stem Cells Bank on Tuesday, November 17, 2015

Accesează acest link, înscrie-te și te vom contacta în mai puțin de 48 de ore: www.stemcellsbank.ro/celulestem

Dacă ți-a plăcut acest articol, îl poți distribui pe Facebook pentru a le lăsa pe prietenele tale să afle mai multe despre recoltarea celulelor stem.Completează formularul de mai jos cu numele tău și e-mailul pe care îl utilizezi frecvent, iar acolo vei primi Gratuit un material PDF cu cei mai importanți pași pe care trebuie să-i urmezi pentru a avea o sarcină ușoară și un copil sănătos.